Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdhtdhthtd

CZY WASZYM ZDANIEM POWINNAM SCHUDNAC? zdjęcie.

Polecane posty

Jeśli masz 18 lat to faktycznie jesteś trochę za gruba.Powinnaś schudnąć ale nie stosuj żadnych diet!!!!! Dużo ruchu codziennie:bieganie,spacery,rower(może być treningowy),pływanie....

Troszke Troszke popracuj nad brzuszkiem,zeby Go troszenke wyszczuplic. Ale chamskie ryje tu sa, masz ladne cialo!!! Zazdrosne zdziry pisza;) nie przejmuj sie:) i nie wygladasz na 64kg! Masz ladna talie i bioderka:) wygladasz swietnie,po prostu wyrzezb brzusio. A... najlepsza jest szostka Weidera. Wpisz sobie w google znajdziesz rozklad. Wpisz w youtube znajdziesz film instruktazowy po Polsku:) ja mam prawie 20 lat, 3 miesiace po porodzie mialam dzieki temu ladniejszy brzuszek,niz przed. Po tygodniu widzialam juz rezultaty!!! :)))

Troszke Troszke popracuj nad brzuszkiem,zeby Go troszenke wyszczuplic. Ale chamskie ryje tu sa, masz ladne cialo!!! Zazdrosne zdziry pisza;) nie przejmuj sie:) i nie wygladasz na 64kg! Masz ladna talie i bioderka:) wygladasz swietnie,po prostu wyrzezb brzusio. A... najlepsza jest szostka Weidera. Wpisz sobie w google znajdziesz rozklad. Wpisz w youtube znajdziesz film instruktazowy po Polsku:) ja mam prawie 20 lat, 3 miesiace po porodzie mialam dzieki temu ladniejszy brzuszek,niz przed. Po tygodniu widzialam juz rezultaty!!! :)))

Gość thrhthtfjftjft
robiłam a6w do 15 dnia potem mialam duzo na glowie i jakos przestaalam, ale teraz moze znowu zaczne :) jutro jeszcze zrobie aktualne zdjecie, bo jednak jest lekka roznica miedzy 1 zdjeciem a terazniejszoscia. masakra nikt mi nie powiedzial ze jestem gruba.. naprawde trzeba sie wziasc za siebie.

Gość thrhthtfjftjft
waszym zdaniem jestem gruszką czy jabłkiem ?

Gość ode mnie
raczej gruszka. Gore masz szczupla.

Ladna, kształtna, normalna sylwetka, wg mnie jesteś szczupła. Ale ja ważę 64 kg przy 173 więc mam inny pogląd na szczupłość niż laska z metra cięta ważąca 43 kg. Możesz poćwiczyć na brzuch, ja też bym mogła;)) ( tyko , że jestem świeżo po porodzie) ale wg mnie wyglądasz super;))) chyba jesteś jabłkiem;)

no ale gruszka to bardzo szerokie biodra i duze wciecie w talii, a autorka nie ma szerokich bioder.

Gość ode mnie
gruszka to szersze biodra od ramion. Co to za miara BARDZO szerokie.

Gość fgjvhkjl
58 kg to Ty nie ważysz, jestem tego samego wzrostu, a żeby sobie uchodować tyle tłuszczyku musiałabym do 65 kg dobić

Gość tdhtdhthtd
to dziwne, bo mam nowa wage i nie powinna zle wazyc :P na tym 1 zdjeciu wazylam 60 kg, ale teraz schudlam 2

Gość tdhtdhthtd
3 zdjecie jest najbardziej aktualne .

Gość meera25
nie jestes gruba, ale te boczki na pierwszym zdj. dosc wyrazne. szczerze, uwazam ze boczki widziane od tylu mocno szpeca, tzw muffin top :) pocwicz skrety i sklony boczne. pozdrawiam