Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiollisia

spóznia mi się okres i...??

Polecane posty

hej dziewczyny mam pytanie staram się z mężem o dzidziusia i powinnam dostać okres 9 (a okresy mam regularne) dziś jest 13 zrobiłam test i wyszła jedna kreska;/ jest możliwe że jest za wcześnie i że test się pomylił?? i być może że jestem w ciąży póki co okresu nie mam ;/ czasami jakiś tam ból w brzuchu lekki mam i takie dziwne uczucie bąbelków hehe proszę o jakieś info laseczki pozdrawiam:*:)

Gość MarliZ
Ja własnie mam identycznie teraz, mysle, ze moze jest za wczesnie jeszcze i dlatego test wyszedl negatywny, poczekaj jeszcze...ja tez czekam narazie okres mi sie spoznia 5 dni, i czasami mam bole brzucha..

Dziewczyny ja tak miałam, po 4-5 ciu dniach spóźnienia test nic nie wykazał, dopiero wczoraj po 10 dniach spóźnienia zrobiłam drugi (bo wcześniej się bałam) i wyszedł pozytywnie!! Nie wierzcie testom tak do końca!!!

robotami nie jesteśmy,gdy ja sie starałam o dziecko z facetem to z cyklów 34 dniowych zrobiły mi się 34-56 dniowe ;) to normalne,sama myśl o staraniach powoduje spóźnianie się okresu ;)

Gość anikaaaaa
ja tez sie staram o dzidziusia:) i jak anrazie okresu nie ma ale cykle mam bardzo nieregularne:/ wiec czekam na okres od przedwczoraj do pojutrza... zobaczymy. Narazie @ nie mam ale obiawy sa takie ajk przed .Test robiłm w poniedziałek i nic... az nie moge sie doczekac. Mma nadzieje ze sie wstzrliliśmy w płodne:)