wiollisia 0 Napisano Październik 13, 2010 hej dziewczyny mam pytanie staram się z mężem o dzidziusia i powinnam dostać okres 9 (a okresy mam regularne) dziś jest 13 zrobiłam test i wyszła jedna kreska;/ jest możliwe że jest za wcześnie i że test się pomylił?? i być może że jestem w ciąży póki co okresu nie mam ;/ czasami jakiś tam ból w brzuchu lekki mam i takie dziwne uczucie bąbelków hehe proszę o jakieś info laseczki pozdrawiam:*:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarliZ Napisano Październik 15, 2010 Ja własnie mam identycznie teraz, mysle, ze moze jest za wczesnie jeszcze i dlatego test wyszedl negatywny, poczekaj jeszcze...ja tez czekam narazie okres mi sie spoznia 5 dni, i czasami mam bole brzucha.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bąbelki to gazy Napisano Październik 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreska100 0 Napisano Październik 15, 2010 Dziewczyny ja tak miałam, po 4-5 ciu dniach spóźnienia test nic nie wykazał, dopiero wczoraj po 10 dniach spóźnienia zrobiłam drugi (bo wcześniej się bałam) i wyszedł pozytywnie!! Nie wierzcie testom tak do końca!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreska100 0 Napisano Październik 15, 2010 Bąbelki też miewam, a brzuch boli mnie tak jak na okres, tylko wyżej, pod pępkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saleminkaa8 0 Napisano Październik 15, 2010 robotami nie jesteśmy,gdy ja sie starałam o dziecko z facetem to z cyklów 34 dniowych zrobiły mi się 34-56 dniowe ;) to normalne,sama myśl o staraniach powoduje spóźnianie się okresu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anikaaaaa Napisano Październik 15, 2010 ja tez sie staram o dzidziusia:) i jak anrazie okresu nie ma ale cykle mam bardzo nieregularne:/ wiec czekam na okres od przedwczoraj do pojutrza... zobaczymy. Narazie @ nie mam ale obiawy sa takie ajk przed .Test robiłm w poniedziałek i nic... az nie moge sie doczekac. Mma nadzieje ze sie wstzrliliśmy w płodne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreska100 0 Napisano Październik 19, 2010 anikaaaaa co u Ciebie?? robiłaś drugi test?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach