Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmm32

co zrobic z 2 bydlakami w pracy?

Polecane posty

Gość podobnie...
współczuje:(

Gość hmmmmmmm32
no nie jest to komfortowa sytuacja. Merytoryczna dyskusja z szefową mimo przyznania mi wielokrotnie racji nie przynosci efektów w postci ukarania czy uspokojenia tych idiotek

Gość to zależy...
A jesteś tam niezastąpiony? Są rzeczy, które tylko Ty potrafisz robić? Sprawy, w których tylko na Tobie szefowa może polegać? Jeśli tak, to może zagroź odejściem. Albo one albo Ty.

Gość hmmmmmmm32
mam swój wycinek. ludzi niezastąpionych nie ma. a nawet jesli by byli to suki maja umowy na czas nieokreslony. a wiesz jak ciężko zwolnić w takiej sytuacji pracownika

Gość to zależy...
Wydaje mi się, że one są tam po znajomości, skoro mimo wszystką wciąż tam pracują. Więc albo staraj się udowodnić im mobbing (nagrywać je czy coś), albo po prostu aranżuj sytuacje tak, by pokazać ich niekompetencje.

Gość hmmmmmmm32
ale ja to udowadniam..... sa po znajmosci. niedawno wykazalem szefowej, ze suki dopuściły się cięzkiego naruszenia przepisów kp ............. nic. to bylo zwiazane z moim zakresem obowiązków i sporzadziłem notatke

Gość frajer jesteś
jak jesteś dobry w swoim fachu to znajdź nową pracę a nie męcz się w obecnej A jak masz faktycznie jakieś dowody, że 2 suki łamia prawo to podaj je do sądu. Baba ma120 kg ? A ty sie boisz?:P Kolegów nie masz? Moze się zapisz na siłownię czy jakieś sztuki walki. W każdym razie weź się do roboty w tej sprawie a nie użalaj nad sobą

Gość hmmmmmmm32
łamią przepisy kodeksu pracy. Do odpowiedzialności z tego tytułu pociągnąć je może pracodawca. A ten nic nie robi .......... Dajszą część wypowiedzi dot. straskania ich po gębach pomijam. Bo wtedy to one mogly by mnie podać ..........

Gość Skarbik
Wiesz powiem tak masz prace na stanowisku a w niej pracują takie 2 nieprzychylne Ci kobiety....może więc to Ty nabroileś a nie przyznajesz się do tego?Ja nie rozumiem jak można być na stanowisku i dać się tak dyskredytować dwum babom to jakis szok.Nie nadajesz sie na to stanowisko po prostu cieple kluski jesteś :( pracuj nad swoja samooceną

Gość glenB
Hej jak tam zyjesz czy cie wszamały na drugie śniadnako?chłopkau???:)