Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WolnaM

jak ważny sex

Polecane posty

Gość WolnaM

Hej! Czy sex jest aż tak ważny w związku? Czy w związku dwóch bardzo kochających się osób, znających się od wieków, będących dla siebie najlepszymi przyjaciółmi sex może popsuć sprawę? Czy niezadowolenie z sexu może ich rozdzielić? Co na tan temat sądzicie? Dzięki za odpowiedzi!

Gość Wcięcie w talii
Wieków? :-o

Gość anikaaaaa
Nie ma seksu bez miłosci i miłosci bez seksu. Jesli dwie osoby sie kochaja a włozku jest cos nie tak to jako przyjaciele powinni o tym gadac. A sesk bez miłosci to chyba wiadomo do czego prowadzi.... kaca moralnego:/ Moim zdaniem seks w zwiazku jest wazny bo jak go nie ma lub jest niedobry to od czego potem sa zdrady???

Gość NimfaBed
Nie wyobrażam sobie miłości bez seksu, w drugą stronę już prościej, ale jeśli kogoś kocham i chcę z nim być, sex to niemal podstawa.

Gość WolnaM
A co powiecie jeśli to jednemu partnerowi coś nie odpowiada, ale za nic w świecie nie powie co. Jak spełnić fantazje jeśli się ich nie zna? Rozmowy do niczego nie prowadza!

Gość creme gloss
my zyjemy bez seksu ponad 5 lat. ostatnio mi powiedział, że nie potrzebuje tego, a moje potrzeby go chyba tez nie interesują bo się mną nie zajmuje. juz chyba go nawet nie kocham, nie wiem. niedawno zamieszkalismy razem, mamy wlasne duze mieszkanie i co ja mam robić.

Gość Boratka
Rzucić go w cholerę i znależć normalnego faceta, który wie, że penis nie tylko do sikania służy:)

Gość avocad00
5 lat bez sexu? oż w morde to ja jak jade w delegacje to 5 dni się dłuży jak 50 lat a co dopiero 5 lat!!!!!!!!!!!!! TO NIE JEST NORMALNE

Gość WolnaM
Castro, do Ciebie : Pokazać czego pragnie też on nie chce, a ja widzę że coś jest nie tak. O wszystkim rozmawiamy bez skrępowania. Jedynie na temat sexu nie mogę nic z niego wydusić. Czyżby skreślał mnie na początku? Co jest grane?

bardzo wazny - z nieustasyfakcjonowania jednej ze stron w tym temacie wynikaja pozniej zdrady - a te maja tez konsekwencje dla inncyh jak wiemy natomiast nie zgodze sie ze nie ma seksu bez milosci - wielu mezczyzn nie podziela tej zasady

Gość WolnaM
Hej! Ale na tyle ważny, że jeśli się coś psuje i nie zdąży się tego naprawić to jest w stanie rozbić to długotrwały związek. Czy taki niesatysfakcjonujący zawsze pcha do zdrady ?