Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam

dlaczego auroton wrócił na kafe?

Polecane posty

Gość dlaczego pytam

a miało go nie być tak sie żegnał :O

Gość dlaczego pytam
kur*a czy umiesz czytac? temat brzmi: dlaczego auroton wrócił na kafe? nie zaś espees znasz może aurotona?

czy ja wiem czy jestem znany... a te odejście to był swoisty test psychologiczny...:-D miał za zadanie sprawdzić czy ktos będzie za mną płakał :-D i kilka dni mnie nie było bo musiałem wykonać pewne zadanie a nie mógłbym wtedy wbijac na kafe... a co już dałem ci w kość że pytasz???

Gość na bank nie tyle
dobre!! buahahahah!! piekna riposta!! co do tematu,ciagnik mu sie zepsul i myslal ze bedzie cala zime go naprawial!

akurat oba traktory spisują się genialnie mimo że c-328 ma 44 lata a MF 255 26 lat...traktor jest nie do zajechania...:-D

Gość dlaczego pytam
wciąż jednak nie pasi - jak sądze jest mnóstwo osob które nie wiedzą i zgadnij co robią? nie odpowiadają :O jakby teraz wszyscy co nie wiedza zaczeli mi tu pisac nie wiem to by było zajebiście :O złota zasada - mowa srebrem - milczenie złotem :O auroton alez skąd tylko tak pytam bo ja odeszłam z kafe jak ty odszedłes a ostatnio wchodze przypadkiem bo szukałam info o maseczce aspirynowej i weszłam tez na jakiś inny temat a tam twoje posty. poczułam sie wychujana :O:(

i odszedłaś z forum tylko dlatego że ja odszedłem??? bo z twojej wypowiedzi tak wynika... a co do cieszyna to wcale nie wieś bo 42 tysięczne miasto nie jest wsią...a po za tym to miasto kultury i zabytków więc do wsi ma daleko...:-D

Gość dlaczego pytam
espees ty to jdnak jesteś cepem :O a gdzie ja napisałam że ODSZEDŁAM ja pier*ole! :O szokujesz mnie a naprawde a nie spodziewałam sie po tobie oszałamiającej bystrości i tak :O no tak auroton odszedłam:classic_cool: tak ODSZEDŁAM :classic_cool: bo jak ciebie nie ma na kafe to zostają same odpady w stylu espeesa :O

polszczyzna nie polszczyzna...ale to mój region jest najbardziej rozwinięty a nie twój...chyba że tez mieszkasz na śląsku...zauważ że piszę ortograficznie np nie tak jak niektórzy ,,mogem,,

hmm...twoja wypowiedź zmusza mnie do pewnych refleksji...:-D ja aż taki super nie jestem... a espee chyba nie jest odpadem... nie wiem jak można mnie lubić :-D

Gość dlaczego pytam
ta jasne

Gość dlaczego pytam
auroton obiektywnie może i nie jestes ale na standardy kafeteryjne to jesteś zajebisty :O natomiast espees typowy odpad społeczny przegrywający zycie na kafeterii :D w tym miejscu pragne zaznaczyc ze tak owszem ja tez przegrywam :classic_cool: ale wole przegrywac w towarzystwie lepszych lub równych sobie :D:D

potwierdzam iż espees cytował mój wcześniejszy post wytykając mi moje trochę naganne pismo...drobne nieporozumienie...:-D

dobra, ja spadam z kafe ;) narka, autorkaa...nie denerwuj sie na mnie :P ;) narazie wszystkim

ja nie przegrywam życia na kafe...dla mnie to coś jak telewizor...czyli przerywnik między pracą...oczywiście mam inne rozrywki...ale nie lubię monologu co występuje w TV...na kafe mogę popisać sobie z nieznajomymi z różnych grup społecznych i to sobie w tym wszystkim cenię...

Gość dlaczego pytam
auroton bo zmienie o tobie zdanie :O chyba napisałam, ze espees przegrywa nie ty 😠