Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego pytam

espees dlaczego jesteś takim ćwokiem?

Polecane posty

Gość dlaczego pytam

:O gdzie nie wejde wszedzie twoj wpis jako pierwszy, a nie powiem zebys miał cokolwiek ciekawego/mądrego/odkrywczego/pomocnego do powiedzienia :O

Gość espesss
a ty jestes cwelem

Gość dlaczego pytam
jak juz chcesz wyzwac z pomarańczy to zmien bardziej nick :O😭

ja nie pisze pomarańczowo nigdy jak ty, nie jestem aż taką cotą..jak Ty chcesz zwyzywsać to napisz z czarnego...no..czekam :P

Gość dlaczego pytam
no ja też się tak wk**wiam, o k**wa przeszkadza Ci to...ojejku..buahaha o matko co za wypowiedx pełna znaczenia i sensu :D głęboko ukrytego :O ie jestem AŻ TAKĄ ciotą.

Gość dlaczego pytam
ĄŻ TAKĄ? no cieszy mnie że chociaz część swojej ciotowatości dostrzegasz, może w miare jak ci sie z wiekiem horyzonty myslowe poszerzą (w co wątpie:P) to ujrzysz w końcu całość :D

Gość dlaczego pytam
to nie z nudów tylko kara za to, że mi sie wypowiada w temacie moim i śmieci :O:D

może się wypowiadać gdzie jemu się żywnie podoba :classic_cool: a Ty możesz co najwyżej na to zagwizdać :D he hey Szymku ;) 🖐️

nieeeeeee, nie mów tak do mnie :( ok, ja spadam z kafe ;) przerwa mi sie kończy a jeszcze na papierosa trzeba iśc :) narazie, 3majcie się ;)

Gość palaaaa
ja akurat nic do espees nie mam.. dał mi ciekawe pomysły na spędzenie wolnego czasu we wrocku;p

Gość dlaczego pytam
moge tez założyc taki temat i nic ci do tego :classic_cool: a widze ze należysz do kółka fanek espeesa to nie mamy o czym gadac 🖐️ nie ten poziom :classic_cool: ja nie bede sie wiecznie zniżac do waszego żeby móc z wami pogadać bo w końcu kiedys na nim zostane :O

nie jestem z żadnego kółka fanek espees'a :O. normalnie paranoja jakaś na kafe panuje 😠. pogadać już z nikim nie można ? ;)

Gość TEEEERRRRAAAPPP
ESPEES KORWA CO ZA FOTO ZJEBANE Z DZIURA W GŁOWIE BUUUUHHHAAAAHHHAAA

...Fabiola... : oh, współczuję :( a no zawiść na kafe jest na jednym z pierwszych miejsc- przyzwyczajaj się :classic_cool:

Gość dlaczego pytam
to po chooya go bronisz :O chyba on sam może sie wypowiedzieć, adwokata nie potrezbuje - więc musisz to robić po to, zeby sie mu podlizac wniosek: jestes jego fanką :P i tak powoduje mna zawiść tylko nie wiem o co

nikogo nie bronię :classic_cool: masz problemy z rozróżnianiem doszukiwania racji, a lizania doopy :D ...Fabiola... : normalnym człowiekiem, nie wiem o co im chodzi ;)

Gość dlaczego pytam
czy ja powiedziałam że go nie lubie? wkurzył mnie i tyle :P ale juz przeprosił ;) więc teraz tez bede już jego fankom :classic_cool: