Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamis25

SUPER WOZEK!!! Przyszle mamusie ZAPRASZAM

Polecane posty

WITAM, mam do sprzedania wozek wielofunkcyjny Implast Bolder 4, stan bardzo dobry, kolor jasno zielony- pistacjowy, duza gondola, spiworek ,folia przecowdeszczowa, torba, naprawde warto, sprawował sie idealnie wiec polecam w 100%, pytania i zdj gg 9772052,pozdrawiam

wiesz co tak naprawde to sama jeszcze nie wiem do konca:) zaplacilismy za niego ponad 1500 1,5 roku temu, myslalam tak z 700 zł, ale zawsze sie mozna dogadac:)

w stopce jedno zdjecie wozka, chociaz akurat na nim wyglada dziwnie, w rzeczywistosci jest naprawde fajny,w gondoli moja corka jezdzila do 8 mc-y,niestety teraz w wozku nie mysli siedziec nawet minuty:) wiec musze go sprzedac:( dla zainteresowanych wiecej zdjec podam po podaniu na gg 9772052 adresu e-mila,pozdrawiam

Gość o dzizas......
Wózek nawet fajny ale powiedź mi, po cholerę Ci ta czerwona kokardka??? Chyba nie wierzysz w te zabobony??!! Jeszcze powiesz mi że jesteś katoliczką... średniowiecze ehh

Gość wystaw na allegro

Gość wieszco mysle
ze 700 zł to trochu za duzo , w komisach , na allegro jest duzy wybór super wózeczków za naprawde przystepne ceny, ale mozesz próbowac moze sie uda,

Gość dziś na kafe jest zlot
wscieklych suk i krow wiec zlej ich komentarze :D wiesz jak zycie komus dopierdala, to musza dopierdolic teraz komus na forum, bo w realu to takie domowe popychadla w poplamionych wytartych dresach i tlustych wlosach nie przejmuj sie nimi. powodzenia ze sprzedaza!

Gość wieszco mysle
do pani powyzej swietne nazewnictwo gratuluje kultury osobistej , skomentowałas chybie siebie , bo autorki nikt nie krytykuje i NIE OBRAZA, a na forum mozna wyraza swoje opinie , ja tez miałam markowy wózek i sprzedałam go za jedna trzecia ceny a wydawało mi sie ze zejdzie jak ciepłe bułeczki ,

Gość bo ida zeby
do kolezanki ktora tak najezdza na inne, zastanow sie dziewczyno co ty wygadujesz, tu nikt nikogo nie obraza, az mnie zatkalo jak przeczytalam co napisalas... takim jadem tu plujesz, ze az mi sie wierzyc nie chce: ty jestes matka? tak wychowujesz swoje dzieci? takiego przykladu je uczysz? masz racje, ewidentnie jest tu zlot wscieklych *** a raczej jednej i jestes nia ty niedobrze mi sie robi jak czytam takie komentarze,

a ja mam taki sam wozek do sprzadania i sprawdza sie naprawde super jestem z zabrza cena 500 zl:)

no prosze widze ze sie dyskusja rozgorzala... ale nie na temat wozka hehehehe, co do czerwonej kokardki to po prostu chcialam ja miec, ja nikogo nie krtykuje kazdy ma prawo robic co chce, co do wozka to napisalam ze cena jest od negocjacji:) dziekuje tym co mnie bronily i zyczyly powidzenia :)