Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaaaa

Do Wrocławian-co można robić we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość JaskaMaska
można iść na Orląt Lwowskich i sobie... postrzelać :D świetne miejsce do takich zabaw :D Polecam i to bardzo! ^^

Gość Molochona
JaskaMaska - od jak dawna strzelasz? :D Ja też tam chodzę! Ostatnio mam mało czasu i nie byłam z miesiąc, ale uwielbiam to miejsce!!!

Gość gość Anka
no opcji jest sporo. mi jak już znudziło się chodzenie po galeriach to dałam się zaprosić znajomym i pojechaliśmy do mirosławic do speedfly. lot w tunelu aerodynamicznym był ekstra. i pan instruktor niczego sobie xD

Gość gość 123 Laura

Spoko opcją na wolny czas we Wrocławiu jak już nam się znudzi zwiedzanie jest wypad na strzelnicę. My byliśmy w ProGun i było świetnie 😄 🙂

Gość kasiaolek01

zwiedzić ogród japoński, pójść na Skytower i zjeść najlepszą pizzę w Pizzerii Taormina 😄

Gość gość

Możecie poszukać jakiś ciekawych wydarzeń typu koncerty, w aplikacji BuddyApp 😉 Tak samo jak spotkać się po prostu z ludźmi z Wrocławia 😉 tak się najlepiej poznaje miasto. 

Gość Krzychu

Ja to polecam strzelnicę ProGun, to jest dopiero zabawa. Idziesz z kumplami i zawody na lepszego cela, tylko bez głupich numerów oczywiście, ale rozrywka fajna.