Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25-latek

25-latek

Polecane posty

Gość BARDZO DOBRA RADA
poproś sąsiadke żeby ci zrobila loda

Gość moja sąsiadaka ma mnie
w dupie :(.

ale nie śmiejcie się. To że nie mam dziewczyny, to nie znaczy przecież że się nie masturbuję.

Gość moja sąsiadaka ma mnie
To że się masturbuję :classic_cool:

może właśnie w tych problemach fizjologicznych. Nie odczuwam wystarczającego popędu, żeby się do nich zbliżyć. Inni w moim wieku trzęsą się jak widzą ładną dziewczynę.

Gość no problemo
Nie wiem, czy to problemy z erekcja, czy moze znudziles sie soba? No wiesz, w koncu od kilkunastu lat (czy kiedy tam zaczales) uprawiasz seks zawsze z ta sama osoba, i to w dodatku z facetem ;) Powazniej jednak, to przejmowanie sie tym na nieiwele sie zda. Ja tam w ogole Cie nie odbieram w zaden sposob, to czy miales 0 dziewczyn czy 20 srednio mnie rusza. Gdybym miala wybierac miedzy 0 a 20 wybralabym jednak takiego, ktory mial 0. Wyjdz do ludzi, zajmij sie czyms, w koncu moze poznasz wystarczajaco interesujaca Cie dziewczyne. A wtedy nie przejmuj sie tym, jak ona zareaguje na liczbe, tylko przekonaj ja, ze fajny z Ciebie facet.

Gość no problemo
A moze po prostu jestes gejem?

ale skąd mogą się brać te problemy z erekcją i wytryskiem. Czy to może być od masturbacji?

Gość krejzi
hmm, nie miales dziewczyny bo nie masz wystarczajacego popedu, to co, potrzebna CI była tylko i wylacznie dla sexu?;/

Gość babcia Muminka
za często walisz konia

nie oszukujmy się. W takim wieku jak ja, główną przyczyną dla której chłopiec szuka dziewczyny jest seks i erotyka. Po prostu wiek ma swoje prawa.

Gość w sumie to może być
Do 55 roku życia chodzi o seks. Po 55 roku o opiekę :classic_cool: Dlaczego są tacy "nieudacznicy" bo to jest ten rodzaj facetów dla których kobiety "nie mają czasu".

Gość w sumie to może być
baby też tyle że z cycami :classic_cool:

Gość no problemo
"nie oszukujmy się. W takim wieku jak ja, główną przyczyną dla której chłopiec szuka dziewczyny jest seks i erotyka. Po prostu wiek ma swoje prawa. " Z takim nastawieniem to nie dziwie sie, ze nie miales jeszcze dziewczyny.

Gość krejzi
ja tez sie nie dziwie, i wspolczuje twojej potencjalnej dziewczynie :/ na pewno by sie ucieszyła wiedzac ze jestes z nia tlyko dla seksu.

Gość w sumie to może być
Przecież zawsze są tylko dla sesku, Naiwne jesteście jeśli myślicie że chodzi o coś więcej. Normalnie kobieta nie jest partnerem a hamlulcowym.

Gość no problemo
Nie, absolutnie nie ma nic dziwnego w tym, ze w wieku 25 lat ma sie ochote na seks. Tak samo jak nie jest dziwne to, ze ma sie na to ochote w wieku lat 45. Dotyczy zarowno mezczyzn jak i kobiet. Jednak jesli zaklada sie, ze seks jest JEDYNYM powodem zwiazku i ze jest to normalne, powszechne i jedyne prawdziwe, to cos tu jest bardzo nie tak.

Gość krejzi
ooo matko i corko, ja chyba zmienię orintacje!

Gość no problemo
mysle ze zdrowiej dla nas bedzie, jesli po prostu opuscimy ten watek i skoncentrujemy sie na mezczyznach (tych dzieku Bogu wciaz wielu na swiecie), a nie na niedojrzalych emocjonalnie chlopcach

Gość w sumie to może być
:)

Gość krejzi
ooo tak :D zagnam ;)

Gość w sumie to może być
brutalna prawda w oczy kole, przeciętna kobieta nie jest partnerem dla faceta bo nie dzieli jego zainteresowań :classic_cool: Bo co można powiedzieć o zapalonym graczu którego kobieta gania za "granie".

baby to chu..e! to prawda stara jak świat! a tobie 25-latek to wizyte w lokalu polecam! zapłącisz 150-200 zł, zabawisz się, wyluzujesz i bdziesz miał swój problem z głowy!