Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość W rosterce

Życie uczuciowe

Polecane posty

Gość W rosterce

Mam problem. W zeszłym roku postanowiłam się dokształcić i poszłam do szkoły. Poznałam tam wiele interesujących osób, wśród nich był pewien chłopak który od razu przypadł mi do gustu. Był wysoki, przystojny i dojrzały jak na swój wiek(on ma 21 lat, a ja 27). Początkowo nie zwracałam na niego szczególnej uwagi, podobał mi się tylko i to wszystko. Ja byłam w kilkuletnim związku i on miał dziewczynę z którą był od dwóch lat. Wszystko zmieniło się w maju tego roku gdy on zerwał z dziewczyną, a ja rozstałam się ze swoim partnerem. Zaczęliśmy częściej ze sobą rozmawiać, spędzać więcej czasu ze sobą w szkole, od czasu do czasu pisał do mnie sms-y i maile. Koleżanka z którą on siedział, powiedziała, że go nie poznaje, bo robi dla mnie więcej niż dla innych. W czerwcu zaproponował mi wspólny wyjazd na wakacje za granice. Oczywiście odmówiłam, mówiąc że jest dla mnie za młody i że go lubię tylko jak kolegę. Z początkiem roku szkolnego nasza znajomość się znowu zacieśniła. Teraz piszemy ze sobą kilkanaście razy dziennie o swoich przeżyciach, odczuciach i o seksie. Umówiliśmy się, że będziemy się spotykać, ale seks nie wchodzi w grę. Kilka dni temu spędziliśmy ze sobą noc, oczywiście nie kochaliśmy się, ale przytulaliśmy się i rozmawialiśmy całą noc. Oboje chcieliśmy "to" zrobić, ale pamiętaliśmy o wcześniejszej umowie. Jest tylko jeden problem. Teraz podoba mi się jeszcze bardziej i chciałabym z nim być, ale wiem, że on nadal kocha swoją była dziewczynę(mimo, że mówi, że nie chce z nią być, to widzę, że nadal cierpi po rozstaniu). Często do mnie dzwoni i mówi, że bardzo mu się ostatnia noc podobała, że bardzo fajnie jest się do mnie przytulić i że chętnie by to powtórzył. Boję się tylko, że kolejne spotkanie może zakończyć się seksem, bo oboje mamy na to ochotę. Wydaje mi się, że jestem dla niego troszkę za poważna(dzieli nas 6 lat), poza tym urodą nie dorastam do pięt jego byłej dziewczynie. Boję się, że jak się już ze mną prześpi, to sobie mnie odpuści. Chciałabym żeby poczuł to co ja. Co mam robić???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować