Gość niska1 Napisano Październik 13, 2010 Witam, Jestem chyba jakas nienormalna i przewrazliwiona ;((( ale meczy mnie to bardzo.. moj chlopak mial tydzien temu urodziny i dostal zyczenia smsem od takiej kolezanki o tresci 'Moj ulubiony kolego wszystkiego najlepszego' .. jak sie o tym dowiedzialam to sie wkurzylam ogolnie ta dziewucha mnie wkurza.. nie robi nic, nie pisza ze soba, nie spotykaja sie, chyba ze raz na kilka miesiecy gdzies przypadkiem.. ale jestem przewrazliwona na jej punkcie.. mimo tego ze chlopak mowi mi, ze nie mam o co sie wkurzac i ze nic z nia go nie laczy.. bo to prawda. Kiedys 2 lata temu pisali do sebie i takie tam ale nic ich nie laczylo.. kiedys mu sie podobala itp, ale to juz przeszlosc teraz ma mnie i mowi mi ze ma ja gdzies.. ona tez chyba ma chlopaka.. mi jest przykro bo wie dobrze ze zle na nia reaguje to mogl chociaz jej nie odpisywac z podziekowaniami za zyczenia, a on odp. on sie smieje z tego a ja glupia sie zadreczam i mi smutno.. mam wrazenie ze on woli ja i chcialby z nia byc czy co.. jestem z nim 2 lata i bardzo zazdrosna o niego;/ bardzo mi to przeszkadza i nie radze sobie z tym.. co mam zrobic?? nie chce byc taka zazdrosna.. nie wiem co robic;/ chcialabym miec to gdzies i sie nie przejmowac a ja po ptrostu tak nie umiem;/;/ jestem za wrazliwa ;/ Tak mysle zeby napisac do niej tak anonimowo ale po co i co mialabym pisac? tak mysle, ze ona tak pisze do niego bo chce mnie wkurzyc.. albo cos innego wymyslec ? dzieki za wasze opinie;) wiem ze to chore ale taki mam chareakter i zawsze tak ostro reaguje na takie sprawy choc nie chce i nie chce zeby moj chlopqak widzial to bo mysle ze moze dawac mu to satysfakcje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach