Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bartula z onetu

Czy możliwe jest aby zakochać się 2 lub więcej razy ????????????????????????????

Polecane posty

Gość bartula z onetu

Ja już powoli się chyba gubię na tym świecie. Mam 21 lat i nie byłem nigdy z nikim w związku. Nie zakochałem się i już. Ale gdy mówię to moim kolegom to każdy kumpel mi mówi tak : Zakochać to się jasne że się nie zakochasz bo nie ma czegoś takiego. Ale chyba powinny ci się podobać dziewczyny i powinieneś mieć ochotę na seks z nie jedną. No to ja mówię : no tak, ale jakoś odrzuca mnie mysl o seksie z kimś kto jest dla mnie obojętny w sumie. No i każdy z nich się dziwi albo wyśmieje. Natomiast gdy mówię o tym dziewczynom to też wychodzi na to że jestem dziwny. Tylko że wygląda to inaczej. Każda dziewczyna mi mówi : Przecież nie da się być samotnym kilka lat. Skoro się nie zakochałeś to chociaż bądź z kimś żeby nie być samym. Tak jest fajnie móc z kimś czasem wyjść albo się zwierzyć. O ile podczas gadki z facetami na ten temat wpadam w zdumienie to z dziewczynami to już w ogóle całkiem. No jak można być z kimś tylko aby być albo uniknąć samotności ??? Albo jeszcze druga rzecz : Gadałem z kumplem który miał 3 dziewczyny. On mi mówi że wymieniał na coraz to lepszą w łóżku. Pierwszą miał tylko dlatego aby mieć seks ale gdy znalazł ładniejszą to odszedł to tej ładniejszej. Później znalazł trzecią i był z obiema naraz dla seksu bo tamta trzeci rzadko chciała. No i też gadałem z dziewczyną która miała wcześniej 4 chłopaków i mi mówiła że najpierw zakochała się w pierwszym ale on ją rzucił. Po miesiącu znalazła następnego ale też nie wyszło bo różnica charakterów itd. Później miała trzeciego ale byli ze sobą tylko miesiąc bo odkryli że do siebie nie pasują. Ostatniego czwartego miała ponad 2 lata ale się rozeszli nie wiadomo dlaczego. No a teraz mi mówi że czuje się sama i szuka chłopaka. No ja pierdolę. No jak można być z kimś tak krótko i zmieniać kilka razy ??? Przecież miłość jest tylko jedna chyba nie ? Faceci mają kilka dziewczyn bo chodzi im o seks a kobietom o co chodzi ?????? Mówi się że one nie potrzebują seksu tak bardzo. Wypowie się ktoś ? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować