Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagam przyjaciolce

facet to jednak durne stworzenie

Polecane posty

Moja przyjaciolka jest w zwiazku od 6 lat. Ostatnio zupelnie sie jakos im nie uklada. Ona ze wzgledu na prace przeniosla sie do swojej matki, on dochodzi na kolacje po czym szybko wybywa. Moja przyjaciolka poprosila mnie zebym cos doradzila. Wiec wymyslilam. Mam konto na facebook takie lewe i sporo tam znajomych. Nawiazalam znajomosc z jej chlopakiem. Cos co bardzo mnie zdziwilo to fakt, ze chlopak sie napalil. Ani raz nie wspomnial o swojej dziewczynie. Utrzymujemy znajomosc, z ktorej zdaje relacje mojej przyjaciolce. Ona jest w szoku. Jej podejrzenia wzgledem wiernosci chlopaka legly w gruzach. 6 lat. Dlaczego wy facecie jestescie tacy glupi????!!!!

czy zaden pan sie nie odezwie?

Gość MARCOO
uzywasz złego słowa. może z twojego pkt widzeni bądz tej dziewczyny on jest głupi. ale w jego świecie on po prostu najzwyczajnie w swiecie chce kogoś przeruchac bo widać ma taka potrzebe. i nie ma co tu dorabiać ideologi. samiec chce sobie podupczyć i tyle.

Gość hymka
Oj nie tylko faceci. Najlepsze jest to ze moj to samo zrobił. Wrobił mnie tak samo jak ty i twoja kolezanka twojego faceta. Szukała dziury w całym to ja teraz ma. Mega wilka wyjebnana w kosmos dziure. Chciała to ma. Nie ufła , sprawdzała to sie rozczarowała. Mam nadzieje ze ja teraz boli i to bardzo bardzo. Bo jak bysice nie podjudzały to moze by nic nigdy sie nie wydazyło a tak to .... gratuluje. Zjebałyscie i sobie i jemu zycie. Normalni ludzie rozmawiaja!!!! Jak trzeba to i opieprza pozadnie a nie robia pułapki. Ja sie ciesze ze mnie tak moj załatwił teraz wiem ze mam doczynienia z psychopata i wszystko co robił było zajebiscie zaplanowane .... ciekawi mnie tylko od jak dawno kombinował jak tu mnie udupic. Szkoda ze byłam tak slea. Wczesniej bym go w dupe kompneła i znalazła sobie fajnieszego normalnieszegio. A dodam jeszcze ze jebany przeczytał moje pamietniki kótr piłasama pare dobrych lat temu. Debil i psychol na dodatek .... no nie.?

Gość hymka
żal.pl Nic dodac nic ujac. Chciał miec problem to teraz ma. Chciałas miec problem to teraz masz ..... hahahha i bardzo dobrze ci!!! Mam nadzieje ze boli jak huj :)

Gość MARCOO
piszesz że cię zdziwiło ze sie napalił? co w tym dziwnego? i czemu durne stworzenie. może nie ma odwagi zakończyć(faceci w tych sprawach to raczej tchórze)albo jest typem który zdradza a może chce się dowartościować lub nudzi go sex z dziewczyną po 6 latach. ja wiem że pomagasz koleżance i jak w serialu telenoweli odgrywasz swoją role emocjonując sie kolejnymi odcinkami tego dramatu ale nie rób afery i rabanu bo chłop chce bzykać nie swoją kobiete. rozejrzyj się...

Gość hymka
kafeteria prawde ci powie :P :) Pusc go wolno.

Gość MARCOO
i całe to że TY za namową idiotki kolezanki podpuściłaś go. czy Ty nie widzisz że wcale nie jesteś taka miła dobra i uczynna jak CI sie wydaje? to jest chamskie i podłe. NIKT nie powinien byc narażony na podstępne ataki niewazne czegoo to dotyczy-taka zasada. i zycze CI że sama kiedys w jakiejś sytuacji-nie mówie że w relacjach damsko męskich- ktos Ciebie tak podpuści i wpuści w maliny. nie mówie że chłop robi dobrze. ale TAK tego się nie robi. wyobraz sobie sytuacje że nie piszesz do niego-i wszystko jest ok, układa się miezy nimi ale akurat w tym momencie zycia kiedy on może być SŁABY pojawiasz się Ty. i on ulega. i ich związek zmarnowany. o mistrzu p[odstępu. a gdybyś nie wpieniła się do ich zycia BYĆ MOŻE byłoby wszystko ok. nie wiem.Ty też nie wiesz. jak mogłas o tym nie pomyśleć????

Gość hymka
"kot przy jednej dziurze to by z głowu zdechł" a on najwidoczniej przy tobie zdychał.

no przepraszam bardzo, ale takich rzeczy sie nie robi bedac w zwiazku. gdzie lojalnosc i wiernosc? moja przyjaciolka wielokrotnie probowala z nim rozmawiac, ale zawsze ja zbywal, zawsze ignorowal jej potrzeby az w koncu moja przyjaciolka zaczela podejrzewac, ze jego zaniedbywanie i olewczy stosunek zalezec moze od jegu braku zaangazowania w ich zwiazek. Nie uwazam, ze to co robie z przyjaciolka jest dobre, ale nie widzimy innego wyjscia. Jemu taka sytuacja odpowiada, nie chce z nia zrywac. Naszym celem jest doprowadzic do spotkania, na ktore pojdzie moja przyjaciolka i delikatnie zakonczy ten klamliwy uklad, bo nazwac go zwiazkiem juz nie przystoi.

MARKOO zupelnie sie z Toba nie zgadzam. Dojrzali do zwiazku mezczyzni wiedza, ze w relacji moga pojawic sie problemy, sytuacje powodujace kryzysy, ozieblosc itp. ale nawet najbardziej trudna sytuacja nie upowaznia zadnego z partnerow do bycia slabym na tyle, by ulegac komus innemu. Takie usprawiedliwienie sie, ze ktos jest slaby bo... swiadczy o niedojrzalosci emocjonalnej. Zwiazek to praca kazdego dnia, to ciagle staranie sie.To wybor, swiadomy.

hymka ty to jestes jakas taka uszkodzona spolecznie, osadzasz mnie i zyczysz wszystkiego najgorszego.Dziwi mnie to zwlaszcza, ze wiesz jak sie czulas gdy twoj chlopak wystawil cie do wiatru przez twoja wlasna glupote.

Gość ghdydysys
Dlaczego wy facecie jestescie tacy glupi????!!!! no wariatka:D sama rżnie pojebaną podszywając sie po jakąs dupe a mówi na faceta

Gość ghdydysys
gdzie lojalnosc i wiernosc?" no pojebana :D

Gość Ślinotok
Afera dla panienki będzie kiedy ciebie przeleci a napalił się bo go dziewczyna dyma.

ok. zjechales mnie wiec powinienes byc zadowolony a teraz odpowiedz na pytanie dlaczego faceci sa tak durnymi stworzeniami ?

gdzie przeczytales ze dziewczyna go dyma? a mnie nie przeleci, bo to nie jest celem tej akcji.

Gość Ślinotok
Przecież wyprowadziła się do matki, nie śpią ze sobą, brak im bliskości i nie wiadomo dlaczego się między nimi nie układa, może z jej powodu?

Gość facebookowy stary wyga
No cóż, może ten egzemplarz jest wybrakowany? To raz, albo może gościu chce zerwać a np. nie może się zdecydować. Skoro są razem 6 lat i nie ma jak rozumiem, rozmów o ślubie, to mógł gość stwierdzić, że nie chce mu się w to dalej angażować. Nie jest to przyjemne i miłe dla Twojej Przyjaciółki, ale niestety zdarzają się takie wypadki, a tu na dodatek ktoś go na facebooku podrywać zaczyna... to chyba akurat mogło bardziej popsuć niż poprawić jego z Twoją koleżanką relacje. Jak mu się pojawiła nowa (a więc ciekawa) opcja odskoczni od czegoś co trwa już 6 lat i akurat jest w fazie "kiepskiej" to ta nowa opcja staje się jeszcze bardziej ponętna. Takie kombinowanie nie jest zbyt dobrym sposobem ratowania związku koleżanki. Tak mi się, facetowi, wydaje :) __ http://www.sky4fly.net/

Gość hymka
No jestem uszkodzana...... Kiedys byłam tylko głupia i naiwna i wierzyłam w cos co nigdy nie powinnam wierzyc. Kiedys byłam głupia a teraz jestem uszkodzona. Juz mnie nikt nie uszkodzi :)

Gość hymka
Nie ma takich szans :)

Gość Klinotok
A ty tak spontanicznie i bezinteresownie zaproponowałaś kumpeli sprawdzenie jej chłopaka.

Gość ghdydysys
faceci sa tak durnymi stworzeniami ?" akto ci powiedział dziewko że są? jak na razie to jesteś ty durna że wpadasz na tak pojebane pomysły

Gość hymka
Mozey wyczuł ze ty jestes jakas pojebana i zaczał sie rozgladac za jakas inna fajna :) Normalną!

Gość takie tam duperele
Jesteś równie świniowata jak ten chłop bo znając go i wiedząc, że on jest facetem przyjaciółki zarywasz go przez neta :( Ta przyjaciółka powinna kopnąć w doopę jego i ciebie.

Gość ghdydysys
albo chłop se jaja robił a ta łyknęła przynętę i teraz drze parcha zdradza,zdradza :)

Gość hymka
Watpie w to. Raczej szykał innej normalnej.

facebookowy - jakkolwiek oboje sa dorosli, a jako tacy powinni umiec nawet zakonczyc ten uklad. Moja przyjaciolka wielokrotnie podejmowala rozmowy o ich zwiazku jednak facet mial to zawsze gdzies gleboko i krotko mowiac zbywal ja. To nie jest proba ratowania zwiazku a raczej proba zdemaskowania. Moja przyjaciolka nie jest szczesliwa w tym zwiazku, co jednak nie sprawilo, by szukala sobie odskoczni. Jestesmy przekonane, ze takie znajomosci facebookowe ten facet utrzymuje od dawna i ze moja przyjaciolka jest zdradzana nie od dzis.

ludzie!!! bywa, ze razem z moja przyjaciolka klikamy z jej facetem. To co robimy robimy to razem. Moj byl tylko pomysl zagadania do niego na facebooku. Przyjaciolka przyjaciolce takiego swinstwa nie robi a znamy sie od 24 lat. A ten jej facet to dla mnie jest gnojkiem bo robi jej za plecami swinstwo.