Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagam przyjaciolce

facet to jednak durne stworzenie

Polecane posty

Gość ma na imę Paweł?
;)

mojemu mezowi rozwale glowe patelnia jesli kiedys zrobi mnie tak w balona. Ufam mu i wierze, ale ten incydent z moja przyjaciolka i jej partnerem kazal mi przypomniec mojemu mezowi o lojalnosci. Usmiecha sie czytajac, co pisze.

tak, idiotka jestem dla facetow, ktorzy w tym momencie maja nieczyste sumienie. Tak.Tak wielu z was postepuje ze swoimi kobietami. Jestem idiotka, bo mialam genialny pomysl zdemaskowania i wymiotuje takimi pomyjami meskosci jakim jest partner mojej przyjaciolki. Nie musisz czytac, to forum i wolny kraj :P

Gość nie sluchaj regresa
:O

Gość hmmmmmmm.mmmmmmmmmmm
może zakończył ten związek z nią wcześniej niż ona z nim a może taki z niego zykły palant?

bo mialam genialny pomysl zdemaskowania' ja pierd... ty jesteś głupsza niż ustawa przewiduje :) gdzie ty widzisz geniusz w tym gimnazjalnym manewrze? jak to? Czy to nie ty kilka postow wczesniej postulowales, ze trzeba sie dogadac jak dorosli ludzie?" tak i nadal postuluje ze rozmowa jest najlepszym wyjsciem no ale widzę natomiast że ty nic nie łapiesz ;) nic nie rozumiesz i na wszystko patrzysz przez pryzmat swojego dziecinnego wkrętu :)

Gość MARCOO-
nikt tu nikogo nie przekona. psiapsiółka razem z koleżanką z krainy deszczowców mają swój przekręt rodem z mody na skukces i nie dotrze do nich podstawowa kwaetsia jaką jest to że prowokacje, takie intrygi i podstępy są po prostu niskie moralnie. jak koleżance jest jej zle to niech ma przysłowiowe jaja i go rzuci a nie czycha niczym czarna wdowa na pretekst żeby go rzucić. to raz . a dwa - odkąd to rozmowa z kimś a nawet kłamstwo (dla zgrywy, z nudów, z chęci pogadania z kimś bez emocjonalnego bagażu że mam kogoś) jest czymś co mozna okreslić jako zdradę? nie uważam sie za kogoś moralnie złego ale nie uważam żeby rozmowa z kimś kogo nie znam na facebooku podając nawet z jakiś powodów fałszywe dane o sobie to zło.ludzie to NET. równie dobrze autorka może być zgrywusem, świadomy cżłowiek powinien zawsze zdawac sobie sprawe że net to tylko net a nie reczywistość. ludzie w necie kłamią, obrażają, są innymi ludzmi, udają- min. dlatego net, fora, czaty sa tak popularne. pozwalaja ludziom byc kims innym. a ten kto wierzy w prawde w necie jest poi prostu naiwny

jest czymś co mozna okreslić jako zdradę?" Marcoo bo widzisz dla tych kobiet (naszych wspanialych bohaterek) nieprzyznanie sie że ma sie kobietę jest już zdradą samą w sobie :D

cicho, klikam wlasnie z nim ... intensywnie. Musze sie jeszcze troche wkurzyc i odpowiedziec Regresowi :O