Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagam przyjaciolce

facet to jednak durne stworzenie

Polecane posty

to sie okaze czy robi sobie jaja czy nie? postaramy sie z nim umowic a na to spotkanie pojdzie moja przyjaciolka, ktora szczerze mowiac ma juz ochote zerwac z nim definitywnie.

Gość hymka
To sie mówi "zrywam z toba bo (tu podajesz powód)" Bo nie jestem z toba szczesliwa, bo kocham innego bo cos tam a nie robi takie jazdy. To nie jest fajne i dla ciebie i dla niego. Pamietaj do konca zycia bedziesz sie zastanawiac a co jesli bysmy nie napisały a cio jesli cios tam itp itd. Sama ta cała akcje sporowokowałas. Dzie jest akcja tam jest reakcja.

"ma juz ochote zerwac z nim definitywnie" ale dziwnym trafem nie zrywa i ciekawe czemu ? może nie ma następcy :) a w samotności mogłaby nie wytrzymać presji sporzeń psiapsiółeczek :) ps.jesteś durna autorko postępując w tak perfidny sposób z facetem swojej koleżanki

Gość poprostu jestescie do niczego
wymyslily to razem z przyjaciolka, czytajcie ze zrozumieniem;]

Gość żałosne podróbki kobiety
wypierdalajcie się leczyć durne baby

Gość a tak to mogłaby
napisać całą prawdę a nie pieprzyć. Bo kobiety zwykle tak na kafe pieprzą. A jak się je pociągnie za język to się okazuje :D " Ostatnio zupelnie sie jakos im nie uklada. Ona ze wzgledu na prace przeniosla sie do swojej matki, on dochodzi na kolacje po czym szybko wybywa. " ostatnio się nie układa bo? on się zauroczyła w przystojnym współpracowniku a ty zapomniałaś nam tego napisać? Ze względu na pracę przeniosła się do matki? No nie wciskaj kitu. Jak on dojeżdża codziennie na kolację to nie jest tak daleko od poprzedniego miejsca zamieszkania. Ciekawe czemu się wyniosła?

Gość a tak to mogłaby
*ona

czy zaden pan sie nie odezwie? Skoro na podstawie zachowania nielicznych macie nas za głupich to stosując podobne kryteria trzeba określić kobiety jako patologiczne frajerki dające się robić w bambuko przez byle wypłosza z czerstwym podrywem i sposobem bycia spod budki z browarem. Fajnie jest tak wrzucać wszystkich do jednego worka prawda? Kreując się na ofiary, w czasach gdy już nikt was "za mordę nie trzyma" i możecie robić co się wam żywnie podoba o jednym zapominacie... o pomyślunku ;) To wasza rączka w nocniku ląduje a tego można unikać zamiast pomstować w co drugim poście na właścicieli porcelanki ;)

nie zapedzaj sie za bardzo hymka. Nasze klikanie z nim niczego nie zmienia. I tak robi to od dawna tylko teraz mamy na to dowody, a spotkanie z nim bedzie tylko zdemaskowaniem. Moja przyjaciolka wielokrotnie pytala czy nie ma jej nic do powiedzenia, czy czegos nie ukrywa i nie robi za jej plecami. Glupi i durny klamal.

Regres - po 6 latach to sie nie zrywa ot tak.Ludzi lacza nie tylko emocje(o ile jeszcze sa) ale inne wspolne rzeczy i istoty. Maja wspolne psy, wspolne wynajmowanie mieszkania itp. To nie strach przed samotnoscia. To po prostu 6 lat. Nie szesc miesiecy. Zdajecie sobie z tego sprawe?

a tak moglaby - ona nie poznala zadnego nowego i nie jest zauroczona w nikim. Ze wzgledu na prace przeniosla sie do matki, bo niestety zostala przeniesiona na inna placowke, ale tylko na 2 miesiace. Nie mogla dojezdzac, bo praca polega na byciu do dyspozycji w ciagu 20 minut. Juz za dwa tygodnie moglaby znow z nim zamieszkac, ale jak sie okazuje nie warto dalej czasu marnowac.

to po co z nim jest tak długo skoro od dawna wiedziała że napalił sie na inną :) ? czyżby twoja psiapsióła prezentowała styl małpki :) nie puszczając gałęzi dopóki dopóty nie złapie drugiej ...

Gość jak mieszkanie jest twynajęte
to trzeba tylko spakować rzeczy i wyjechać do matki. Przecież już to zrobiła, a praca jest na 1000% wymówką, tylko nie zabrała wszystkiego. O psa się dogadają. chyba że jedna strona nie będzie go chciała to będzie łatwiej. Gdzie ty widzisz problemy?

Mellygion- musze Ci przyznac racje. Moja przyjaciolka dala sie zrobic w bambuko. Ciekawe ile kobiet pozwala sie tak robic przez durnych facetow? Moze zbyt surowo sie wyrazilam piszac zbyt ogolnikowo o facetach, ale mialam na mysli takich gnojkow, ktorzy buduja zwiazek a pozwalaja sobie na inne odskocznie. Oklamuja, mowia o milosci, wspolnych planach a przy byle okazji potrafia zdradzic. Tacy faceci to durne istoty. Potem blagaja o przebaczenie, zapewniaja, ze tamta nic nie znaczyla. Gnoje i tyle.

Regres - po 6 latach to sie nie zrywa ot tak" chrzanisz pseudo przyjaciółeczko to co opisujesz jest niczym innym jak tylko głupim przywiązaniem Człowiek kumaty ,myślący i wiedzący że partner który robi wałki nawet po 20 latach nie zasługuje na szacunek , bo robiąc takie akcje nie ma już niestety miłości a zostaje tylko przywiązanie,przyzwyczajenie i strach przed czymś nowym , strach przed zmianami dlatego tak czesto ludzie boją sie coś zmienić w swoim życiu Z miłoscia to nie ma wiele wspólnego wiec ponawiam pytanie co twoja psiASPIÓŁE jeszcze trzyma przy nim oprócz tych wspólnych psów :p jak to piszesz :P

Regres - moja przyjaciolka nie pusci galazki poki nie zlapie na goracym uczynku. Spotkanie z nowa znajoma z facebooka bedzie dowodem. Zrywa sie, bo sie nie kocha, bo sie ma innego/ inna, albo zrywa sie, bo sie przylapuje na goracym uczynku, na klamstwie, zdradzie.

pomagam przyjaciolce na marginesie sie spytam po co ci lewe konto na faceeboku ? moja przyjaciolka nie pusci galazki poki nie zlapie na goracym uczynku. Spotkanie z nowa znajoma z facebooka bedzie dowodem." czyli można śmiało rzec że przyganiał kocioł garnkowi ... i ty masz czelność pisać o mężczyznach jako o durnych istotach ?

Gość Regres przestan bronic zdrajce
to zalosne

Gość mrmrmrmrmrmrtt
z wlasnego doswiadczenia - flirt to naprawde blachostka, gorzej, gdyby przeniosl to na grunt fizyczny - wtedy to juz problem

tak mnie jedziecie ze wam powiem. Nie mam zadnego konta na facebooku, bo nie lubie takich ceregieli i tych wszelakich zdjec, malo prywatnosci, a poza tym nie ten wiek, ale... moja corka nastolatka ma swoje prawdziwe konto i drugie zalozone z trzema kolezankami- takie lewe. Sa nastolatkami i ja to rozumiem. Pozyczyla mi, ze tak powiem tego konta i tyle. wiem, ze zaraz mnie zjedziecie jeszcze bardziej, prosze bardzo, ale zanim to zrobicie pomyslcie jak mozna sie czuc przeczuwajac, ze facet robi was w balona a rownoczesnie nie majac dowodow. Jestem przekonana ze nie jedna kobieta zrobilaby tak samo, by sie przekonac. a teraz rzucajcie kamieniami :P:P

Gość dobre pytanie, dobre wnioski
"Utrzymujemy znajomosc, z ktorej zdaje relacje mojej przyjaciolce. Ona jest w szoku. Jej podejrzenia wzgledem wiernosci chlopaka legly w gruzach. 6 lat. Dlaczego wy facecie jestescie tacy glupi????!!!!" kiedys widzialem, jak dziewczyna puszczala sie za kase dlaczego z was kobiet sa takie kurwy? :D 🖐️

Regres przestan bronic zdrajce" nie bronie kolesia ale nienawidzę hipokryzji i sie nią brzydzę ... Laska która posuwa sie do tak perfidnych zagrań ( patrz pseudo psiapsióła) i nie ważne jaki jest wynik jest pseudo śledztw nie zasługuje na miano kobiety ... Swoją grą udowadnia że nie wiele różni się od tego kto w tą grę wszedł Stosując takie praktyki musi liczyć sie z tym że jednak osiągnie to co zamierzała przed rozpoczeciem takie akcji ... pózniejsze wyniki sa juz tylko dużą eskalacją jej działań :) dodam durnych , dziecięcych i nie mających nic wspólnego z dojrzałym związkiem

Pozyczyla mi, ze tak powiem tego konta i tyle." widze że co rusz dowiadujemy sie nowych niusów :) nad ranem dojdziemy może do tego że to jedna wielka prowokacja :)

Gość o kurwaaaaaaaaa
"moja corka nastolatka ma swoje prawdziwe konto i drugie zalozone z trzema kolezankami- takie lewe. Sa nastolatkami i ja to rozumiem." no to babka, pewnie koło 40, mająca córkę nastolatkę, wykorzystuje jej konto i nastręcza ją facetowi (pewnie koło 40-40 bo zwykle faceci sa starsi) przyjaciółki. Dobrze rozumiem? żenua

Gość nananananananananaaaaaaa.
autorko ty i ta twoja przyjaciółeczka jesteście siebie warte :) a tytuł topiku brzmieć powinien "baby to jednak durne stworzenia"

ale zanim to zrobicie pomyslcie jak mozna sie czuc przeczuwajac, ze facet robi was w balona a rownoczesnie nie majac dowodow." można do tego podejść w dorosły sposób nie w dziecinny i gimnazjalny :P czujesz że robi cie w balona ? masz do tego prawo .... Nie czujesz sie pewnie przy nim ? Porozmawiaj z nim :) twórz dialog partnerski, mów o swoich obawach partnerowi ... jesli zaczyna sie zdradzać i masz ku temu dowody ( akurat to co zrobiłaś dowodem jest żadnym ) rozstań sie takim gosciem w spokoju i w normalny cywizlizowany sposób bo jak na razie to jest to dla mnie straszna dziecinada i zabawa w kotka i myszke

Gość żarłoczny_myśliwy
6 lat ??? to aż nadto by poczuć łaknienie świeżego mięsa ! :D tylko nie zawiedź teraz chłopaka, bo okażesz się wredną manipulantką ! daj mu się nasycić...:D

orozmawiaj z nim twórz dialog partnerski, mów o swoich obawach partnerowi ... jesli zaczyna sie zdradzać i masz ku temu dowody ( akurat to co zrobiłaś dowodem jest żadnym ) rozstań sie takim gosciem w spokoju i w normalny cywizlizowany sposób trele morele a jak sie probuje z wami rozmawiac to sie zarzekacie, pomijacie, dasacie albo bagatelizujecie. Jak mozna pogadac z kims w sposob dorosly, gdy zachowuje sie niedorosle? Moja przyjaciolka probowala rozmawiac i co? Teraz przynajmniej doprowadzimy do przemilego spotkania i dorosle zakoncza ten zwiazek. Mozecie mnie osadzac, mowic ze jestesmy dziecinne, ale chcialabym wiedziec jak oceniacie faceta mojej przyjaciolki? Naprawde uwazacie, ze bedac w zwiazku mozna zabawiac sie na boku i jeszcze to skrzetnie ukrywac? Tak teraz zwiazki wygladaja? Ja i moja przyjaciolka jestesmy starej daty. Lojalnosc, zaufanie i wiernosc.

Gość ty atara rura jesteś
a gierki jak 22 z sianem we łbie :O 🖐️

masz jak w banku :P slownie to ja sie umiem bawic takimi meskimi wywlokami. Nawet nie wiedzialam, ze potrafie tak bajerowac. Wymiotowac mi sie chce jak z nim piszemy. A on sie syci...