Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagam przyjaciolce

facet to jednak durne stworzenie

Polecane posty

moj maz jest w szoku. Wczoraj mu wszystko czytalam. Wiem, ze moge mu ufac.Szkoda mi mojej przyjaciolki. Dobry i lojalny facet to rzadkosc.

Gość hymka
wy jestescie chore i to bardzo chore. Podejrzewałam bym nawet ze jestescie psychopatki :/ Boze chron mnie przed takimi ludzmi.

I mąż został wciągnięty. Dobre. Lepsze niż "Moda na sukces".

Gość a potem kolazanki
córki przeczytaj twoje wiadomości z facetem koleżanki i pójdzie opinie, że twoja córka ma kochanka po 40 :classic_cool:

Ja i moja przyjaciolka jestesmy starej daty. Lojalnosc, zaufanie i wiernosc." tak jest LIGA RADZI , LIGA NIGDY CIE NIE ZDRADZI :p SAMIEC TWÓJ WRÓG !!! trele morele a jak sie probuje z wami rozmawiac to sie zarzekacie, pomijacie, dasacie albo bagatelizujecie." widocznie nie umiecie rozmawiać z facetami obstawiam że oskarżacie, stawiacie pod scianą, facet jest zahukany a pózniej wymagacie lojalne i szczerej rozmowy :) to nie tak skarbie :) to nie jest rozmowa z partnerem ... ale chcialabym wiedziec jak oceniacie faceta mojej przyjaciolki?" Ja go nie mogę oceniać bo nie wiem co zrobił przyprowadź go tu , pogadamy z nim wtedy go osądzimy bo jak na razie to każesz nam go osądzać tylko i wyłacznie na podstawie tego w co z nim zagrałaś :) Czyli idąc dalej oczekujesz nie tyle osądu tego człowieka lecz oczekujesz od nas tego by powiedziec że to cham , zdrajca i kutas :) chyba sie nie myle ? Naprawde uwazacie, ze bedac w zwiazku mozna zabawiac sie na boku i jeszcze to skrzetnie ukrywac? Tak teraz zwiazki wygladaja?" a czy związki polegają na wynajmowaniu psiapsiół by stosowały i knuły intrygi ? :D

Gość dobrze zrobilas,kobito

Gość ale te baby gupie

Gość do pomagam przyjaciolce
kazdy jest taki sam i kazdy poleci do byle baby ktora mu da albo sie narzuci z seksem

poglupieliscie calkiem. nie podszywamy sie pod nastolatke, bo zmienilysmy date urodzin w profilu i laska ma 26 lat. moja corka uzywa tego konta z 3 innymi kolezankami - to jest konto lewe, z nieprawdziwymi danymi, czy wy naprawde uwazacie, ze mozna nie robic nic podejrzewajac ze facet robi wam kolo dupy??? A ty hymka to chyba nie wiesz co to psychopata? Zastanow sie nad tym, co piszesz. Nie, nie chce byscie wydawali sady , ze facet jest chamem, kutasem itp. ale byscie obiektywnie spojrzeli na kogos kto utrzymuje kontakty idace raczej na droge intymna poza plecami swojej kobiety. tyle.

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
jeden facet zdradza inny nie

ale byscie obiektywnie spojrzeli na kogos kto utrzymuje kontakty idace raczej na droge intymna poza plecami swojej kobiety" by obiektywnie oceniać trzeba mieć dowody :) DOWODY !!!!!!!! NIE głupią intrygę lecz dowody że zdradza :) czy wy naprawde uwazacie, ze mozna nie robic nic podejrzewajac ze facet robi wam kolo d**y???" skoro wiesz ze robi ci wkoło dupy to sie z nim rozstań , po co te gry? zabawy? nie umiesz być dorosła? nie umiesz podejmowac decyzji?

Gość to prowokejszyn
:D

ale o tym prawdopodobnie dowiemy sie za jakiś czas tzn autorka pewnie sie przyzna :P

jem kupe

Gość Nie ma takich.
czarnosiężnik z krainy Polska jeden facet zdradza inny nie" A jaki nie zdradza?

Gość nononononon
fceci lubia flirty internetowe i beda kolege bronic, ale moim zdaniem jego postepowanie nie jest uczciwe i nalezy zadac pytanie dlaczego a potem wyciagnac wnioski.

ale moim zdaniem jego postepowanie nie jest uczciwe i nalezy zadac pytanie dlaczego" skoro autorka nasyła przyjaciółki by sie chwytały takich a nie innych powodów by pozbyć sie faceta z jej życia to ja juz wcale sie nie dziwię temu facetowi że sobie flirtuje z innymi :) Kto by chciał być i żyć z taką intrygantką ...

A jaki nie zdradza?" śmaiło można też zadać pytanie Która nie oddaje sie za pieniądze :) ? to to samo :)

Gość nononononon
no cóż przyznaje, że przeczytalam kilka wpisów wiec calosci tematu nie znam , sadzilam że chciala dziewczyna sprawdzić uczciwosc swojego partnera - sposób może nie najlepszy ale młodość ma fantazję:)

Gość Nie ma takich.
Regres rozwin swoja mysl jacy nie zdradzaja

Gość do nie ma takich
Zdradzają najczęściej niedowartościowani babiarze------typ Casanovy lub seksoholicy, albo ci którym od dawna nie układa się w związku. Pomijam fakt niekochjących ;)

Gość młody..
Ekh.. Wybieracie takich a później płaczecie, że was zdradza itp. Nie lepiej nie ulegać pierwszemu wrażeniu i wybrać lepiej swojego partnera niż później narzekać. Są jeszcze tacy, którzy nigdy nie zdradzili by swojej partnerki; traktowali by swoją kobietę jak największy skarb jednak tacy przez np. swój wygląd czy nieśmiałość nie są nawet zauważani; sam jestem tego przykładem, więc może drogie panie lepiej szukać jednak pod trochę innymi kryteriami a wtedy nie będziecie się martwiły, że was zdradza bo zawsze będziecie dla niego świętością i nawet nie mógłby sobie wyobrazić żeby tak was skrzywdzić..

Gość brzydcy mniej zdradzaja
i tyle na temat zdrad

no i poklikalam z nim chwilke, zaprzeczyl istnienie jego kobiety, gdy zapytalam czy jest wolny zadzwonie do przyjaciolki

Gość TopModelTvN
wiec poinformuj ja o tym:classic_cool::D

Regres rozwin swoja mysl jacy nie zdradzaja" ale tutaj nie ma co rozwijać :) jeśli nie zrozumiałaś wczesniejszego wpisu to co ja ci moge na to poradzić ? :)

Zdradzają najczęściej niedowartościowani babiarze' zdradzają ci co mają intrygantke pod dachem a nie partnerkę :):P

, zaprzeczyl istnienie jego kobiety, gdy zapytalam czy jest wolny zadzwonie do przyjaciolki" może zakończył ten związek z nią wcześniej niż ona z nim :) baby to jednak nie rozumują pewnych spraw :)

sytuacja jest nie do przyjecia.On zaprzecza, ze jest w jakimkolwiek zwiazku, co wiecej mowi, ze od 3 lat zyje samotnie. Regres - może zakończył ten związek z nią wcześniej niż ona z nim baby to jednak nie rozumują pewnych spraw jak to? Czy to nie ty kilka postow wczesniej postulowales, ze trzeba sie dogadac jak dorosli ludzie? Czyli chcesz powiedziec, ze on nie mowiac nic zakonczyl 6 letni zwiazek i czuje sie wolnym? Ze nie mial ochoty pogadac gdy moja przyjacilka nalegala na rozmowe? Wtedy juz tez czul sie wolny? Tylko dlaczego zatem nie umial otwarcie powiedziec, ze to koniec? Latwo tak zyc, miec piekna partnerke, wierna i naiwnie lojalna podczas gdy samemu mozna konczyc zwiazek nie informujac drugiej strony, hmmm ciekawe postepowanie. Tchorz!