Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z daleka

po co ściemniał?

Polecane posty

Gość dziewczyna z daleka

jakiś czas temu do mojego faceta odezwała się była. najpierw-co tam słychać, a potem z propozycją spotkania. niezbyt mi się to podobało, ale mój facet uspokoił mnie że na pewno ona nic od niego nie chce, że tylko tak napisała z czystej ciekawości a tak w ogóle jest mężatką. w sumie olałam temat, bo (z tego co mówił..) i tak nie miał zamiaru się z nią spotkać. teraz po paru miesiącach dowiedziałam się, że laska wcale mężata nie jest. i już zaczynam mieć wątpliwości i zastanawiam się po cholerę ściemniał? co chciał tym osiągnąć? ludzie kłamią w jakimś celu, prawda? zastanawia mnie jaki on miał w tym cel..

Gość Nic z tego nie bedzie
Bo chcial sobie bzyknac byla, a Ciebie traktuje jak kolo zapasowe, sksoro nie jest z Toba szczery.

Gość doronia .....
Nie chciał żebyś sobie coś uroiła. Zaraz pewnie byś go posądziła o zdradę czy coś. Mam parę koleżanek które tez wariują na tym punkcie. Ja obecnie jestem mężatką, ale z ex facetami (kilkoma) utrzymuję jakiś tam koleżeński kontakt. Tym bardziej że jeden z moich byłych to dobry kolega męża. I jakoś mój mąż nie ma nic przeciwko temu. Przecież logiczne że miał też wcześniej dziewczyny i to chyba normalne

nie rozumiem - co zminia informacja na temat stanu cywilnego dziewczyny ktora podrywa swojego bylego kochanka?? widocznie Twojemu chlopakowi to odpowiada - moze czuje sie dowartosciowany skoro nie ucial tego, tylko kreci Tobie kit wciskajac

Gość dziewczyna z daleka
nie posądziłabym go o zdradę. naprawdę wisi mi totalnie czy ta ex ma męża, żonę czy jest wolna, co to za różnica? po prostu zastanawia mnie po co mnie okłamał. byłam pewna, że się z nią nie spotkał, nie odpisał na ostatniego smsa, ale teraz już zwątpiłam. skoro kłamał w takiej idiotycznej sprawie, to ciekawe co dalej?

wedlug mnie sciemnial po to bo mu odpowiada konstakt z eks, a obawiajac sie klopotow z Twojej strony np. zainteresowania sprawa, wybral wygodniejsza dla siebie wersje niemowienia Ci o tym (na wypadek gdybys miala mu gadac na ten temat)

Gość hymka
Kłamał bo to kłamczuch i tyle.

Gość dziewczyna z daleka
cholera no on nigdy nie był kłamczuchem...a co do tej ex to ona mieszka 600 km stąd, więc wątpię żeby on utrzymywał teraz kontakt z laską którą może spotkać raz na rok albo rzadziej. to nie w jego stylu, jak on by miał romans to na pewno nie na odległość...

Gość hymka
Prosze cie dziewczyno .... otwórz oczy! Po cholere utrzymuje kontakt z była i jeszcze ci kłamie???? Facet kłamstwa i swinstwa ma we krwi i wczesniej czy pozniej ci to udownodni.

Gość hymka
aaa i jeszcze jedno..... To psychopacji zazwyczaj tylko sie dobrze jebancy maskuja. Ciezko wyczuc i łatwo sie nabrac.

Gość dziewczyna z daleka
też o tym myślę. tylko, że ja znalazłam tą dziewczynę przez n-k i stąd wiem że jest wolna..jak to powiem facetowi, to znając jego stwierdzi że jestem nienormalna bo siedzę na necie i szukam jego byłych

a sadzisz ze 600 km to duzo? ja bylam swiadkiem gdzie facet latal do swojej laski na boku nawet za granice ja bym sie skoncentrowala na tym ze Cie oklamal - jak sama napisalas klamie sie w jakims celu

Gość hymka
"zapytaj go czemu Cię okłamał. tak chyba będzie najprościej." No tylko przygotuj sie ze wywali kolejne kłamstwo na poczekaniu aby zamaskowac tamto. Faceci w zywe oczy kłamia i robia z ciebie wariata na żywca.

Gość dziewczyna z daleka
widzę się z moim praktycznie codziennie i nie ma opcji żeby pojechał te 600 km, pobył, wrócił a ja nie zauważyłabym tego ;)

Gość hymka
No ale ona moze do niego perzyjechac. Tego to juz raczej nie sprawdzisz. Wystarczy ze powie ze idzie do pracy i wezmie sobie dzien wolnego. I juz po jabłkach.

Gość dziewczyna z daleka
opcja że się spotykają regularnie po prostu odpada, więc nie drążmy i nie wymyślajmy :) liczą się fakty pt PO CHOLERĘ TAKIE KŁAMSTWO.

Gość moj w podobnej sprawie
sciemnial. Tez, zeby mnie niby nie denerwowac, wymyslal rozne historie zeby ulatwic sobie bezproblemowy kontakt z byla. Tylko ze ja nie mialam problemu z tym, ze oni sie kontaktuja, az do momentu, kiedy oboje zaczeli przeginac. I od momentu, kiedy zwrocilam mu uwage na to, zaczal pewne rzeczy przede mna ukrywac a co do innych klamal. Oczywiscie sie wydalo, bo trudno ukrywac pewne rzeczy, mieszkajac ze soba. Nie wytrzymalam, ale nie jego bylej, tylko jego klamstw i rozstalismy sie. Nie wyobrazalabym sobie zycia z kims kto lze mi w zywe oczy i to w dodatku z powodu innej kobiety.

Gość hymka
No po cholere???? Ty nas pytaj a my ciebie? Skad mozemy wiedziec. Odpowiedzi jest 10000000000000 i wiecej, a odpowiedz zna tylko on.

Gość dziewczyna z daleka
heh w sumie śmieszny temat założyłam, przecież nikt mi i tak nie odpowie. ale pogadać sobie można, nawet jak nic z tego nie wyniknie ;)

Gość dziewczyna z daleka
ok. to może ktoś dobry w ściemnianiu ma jakiś pomysł. spytam faceta, dlaczego mnie okłamał tylko muszę ściemnić skąd wiem, że jego ex jednak męża nima. ;)

prawda jest taka, ze nikt nie klamie bez powodu. Jezeli sie klamie, to znaczy, ze sie wie, ze to co sie robi, moze sie tej drugiej osobie nie spodobac. Rzeczywiscie, nie powinien byl cie oklamywac, i byc moze rzeczywiscie zrobil to w trosce o twoj spokoj, bo moze nic do bylej nie czuje, ale czasami sie zdarza, ze ktos cos napisze, albo przypadkiem nawet sie ta byla czy bylego spotka, i takich sytuacji czasem ciezko uniknac, a nie zawsze druga polowka podchodzi do tego z kompletna olewka. Szkoda tylko ze nie pomyslal, ze jesli klamstwo sie wyda, to bedziesz sobie myslala, to co sobie wlasnie teraz myslisz. Bo na pewno, nie chodzi tylko po prostu o klamstwo, chociaz to jest wystarczajacy powod zeby sie wkurzyc, ale przeciez nie zdenerwowalabys sie tak, gdyby oklamal cie co do tego ze jego kumpel jest zonaty....Klamstwo, szczegolnie jesli dotyczy innej kobiety, nigdy nie wychodzi zwiazkowi na dobre, niezaleznie od intencji.

Gość hymka
No tylko przygotuj sie na kolejne kłamstwa. Bo faceci to tchorze i beda sciemniac az zdechna albo puszcza cie kantem ale tego tez ci pewnie nie powiedza dopuki ich sama nie przyłapiesz na goracy uczynku jak posuwa jakas. Cały facet. Nasciemnia ci ze cie kocha po czym oleje dla pierwszej lepszej. Albo kłamstwami cie tak udupi ze to szok. Spierdoli ci całe zycie.

kolejna sprawa. skad masz pewnosc ze ona nikogo nie ma i ze on klamie? Bo wiesz, po profilu na naszej klasie to ciezko czasem sie polapac. Niektorzy z moich znajomych, ktorzy od dawna sa malzenstwem, nie maja po tym zadnego sladu na NK, a czasem nawet nie chce im sie zmienic po slubie statusu np na FB, z wolny na zonaty/mezatka i ktos kto ich nie zna, nigdy by nie wpadl na to ze sie chatneli z kims w miedzyczasie.....

Może widział ją dawno i może wyobraził sobie, że jest już mężatką. Nic nie mów o NK, bo jeszcze zaczną tam ze sobą pisać. Nie podnoś tematu. Nie wracaj do tego.

Gość hymka
oj wez go nie tłumacz.... Kłamczuch to kłamczuch i zawsze nim zostanie. Oni sie nie zmieniaja tylko z biegiem lat kłamia wiecej.

Gość dziewczyna z daleka
to że jest wolna wywnioskowałam z wielu rzeczy, nie będę się rozpisywać, musisz mi uwierzyć na słowo ;) nie chodzi mi o to że brakuje na jej profilu afiszowania się związkiem, bo nie brakuje za to licznych rozmów w komentarzach z których wynika że nikogo nie ma. odette-mój facet nie ma nk i prędzej świat pęknie na pół niż sobie założy ;) i sama go pytałam, skąd wie że ona jest mężatką skoro nie miał z nią kontaktu parę lat-odparł, że 'na wioskach wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą'.

Gość sen nocy letniej 2
klamstwo to klamstwo ohyda, swiadczy o jego uczciwosci nie licz, ze to dobra partia, bo ten facet to wadliwy towar sklamal bezczelnie i wyrachowanie raz, sklamie bez wahania drugi taki ma system wartosci

Gość dziewczyna z daleka
masz rację śnie nocy letniej... muszę go spytać, dlaczego skłamał, jestem ciekawa co odpowie, jak zareaguje..tylko najgorsze jest to że nie mogę mu powiedzieć że wiem o jego kłamstwie dzięki n-k :o ehh...

Gość to chyba oczywiste
chciał uspic Twoja czujność!!!!!! uważaj na takiego gnoja