Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZłośćPięknośćiSzkodzi

Dziewczyny pomóżcie bo zaraz zwarjuje!

Polecane posty

Z góry przepraszam, że tak dużo tego ale naprawde proszę o pomoc! Dziewczyny powiedzcie mi jak zejść z czarnego koloru włosów? Byłam dzisiaj u fryzjera i powiedziałam babce, że ma mi zrobić rozjaśniaczem blond pasemka, poczytałam trochę w necie i stwierdziłam, że pasemkami dojdę do jaśniejszego koloru i wtedy farbnę się na brąz, oczywiście zdawałam sobie sprawę, że to trochę potrwa i że zniszczy mi włosy. No ale do rzeczy mówię tej fryzjerce, że ma mi zrobić te pasemka i że zdaje sobie sprawę, że na głowie mogę mieć wszystkie kolory tęczy bo (wyhodowałam sobie przez zimę odrosty do połowy głowy ale latem już nie mogłam na to patrzeć i farbłam znowu na czarno tyle, że farbą półtrwałą, która po miesiącu mi schodziła) i że jednak mimo tego ma mi tak zrobić. Powiedziała mi, że na długich włosach (do połowy pleców) się tego nie podejmie,że zrobi mi takie ala rude pomiesza mi rozjaśniacz z rudym i wyjdzie brąz ala miedź i że z każdym myciem będą jaśniejsze aż do blondu. No dobra po umyciu i wysuszeniu patrze a tam lekki połysk czerwonego koloru. Myślałam, że zwariuje i pytam ile płace a ona równe 100 zł. Podziękowałam i ze złością wyszłam. Powiedźcie mi czy ja trafiłam na jeb***** fryzjerkę i czy zeszłyście w jakiś sposób z koloru czarnego na jaśniejszy??

Proszę was o pomoc, czy nikt z was nigdy nie miał takiego problemu ?

Gość ZłośnikNR2
Jak byś zapytała jak ogolić cipke to może ktoś by ci pomógł a ty wyjeżdzasz z czarnuchami na głowie

Dzięki naprawdę dzięki za szczere wypowiedzi!!!!!!!!!!!!!

Gość SzatanŻyje
Kruwa :o problemy macie ...

Gość nsxjnjksdc
jest cos takiego jak dekoloryzacja, nie orientuję się dokładnie na czym polega, zapytaj w salonie może to coś pomoże

Jest pytałam nawet o to ale to podobno niszczy gorzej niż rozjaśnianie, wiec pytam czy wogóle któraś z dziewczyn w inny sposób np właśnie przez blond pasemka zeszła z tego Czarnego

moja mama jakiś czas temu robiła dekoloryzację, niestety z czarnych wcale nie jest łatwo przejść do jasnego koloru. Zrobili jej dwie dekoloryzacje, położyły rudą farbę i blond pasemka (w sumie to takie rudawe ale jaśniejsze od reszty). Wg mnie bardzo fajnie wyglądała, niestety po ok tygodniu położyła sobie farbę ciemny blond i trochę te włosy przyciemniła. Ale ogólnie wszystko jest do zrobienia :)

no i po pierwszej dekoloryzacji nie kładzie się ciepłego koloru, bo włosy mogą wyjść kolorowe :D