Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa kawa

Macie ulubione kubki do kawy/herbaty?

Polecane posty

Gość pomaranczowa kawa

:)

Gość jupikajej
mam. dostalam od Taty 8 lat temu. pilam w nim tylko i wylacznie ja, nawet, kiedy mieszkalam z chmara wspollokatorow - wszyscy wiedzieli, ze jestem bardzo wyczulona na punkcie mojego kubka i nikt go nawet nie tknal. kawa z mlekiem w weekendowy poranek to byl rytual. moj chlopak wlasnie mi go stlukl. w jaki sposob go ukarac, zeby najbardziej bolalo?

popros zeby odkupil Ci taki sam.. (wiem, to juz nie bedzie ten sentyment..) a kara ? moze to bylo niechcacy/nieswiadomie ?

Gość jupikajej
nie da sie odkupic takiego samego. to byl unikat. sprawdzalam na allegro i na stronie producenta... nie ma i nie bedzie :( poprosilam tate o nastepny kubek po prostu. musi byc od taty, a nie od tego gnojka, ktory nie szanuje cudzej wlasnosci. a w szczegolnosci mojej wlasnosci!

Ta, a najbardziej mnie wkurwia moja dupa, kiedy probuje z niego pic. Bo przeciez jestesmy razem i taka sprawa, ze ona ze mna ma wylacznosc na ten kubek jest naturalna.

HEJ !!! JASNE ,ZE TAK . MAM ULUBIONY KUBEK DO HERBATY I INNY DO KAWY. MOZE TO NAWYK , ALE TYLKO TAK MI NAJBARDZIEJ SMAKUJE. HERBATKE PIJE ZE SZKLANKI ALE TYLKO TEJ I WLASNIE TEJ, A KAWE Z MALEJ CZARNRJ FILIZANKI , KTORA MAM CHYBA PONAD 15 LAT. SMIESZNE TE PRZYZWYCZAJENIA. A JUZ NIE WSPOMNE O DROBIAZGACH TYPU PAPIER TOALETOWY WISI W ODPOWIEDNIA STRONE, COZ DROBIAZGI , A JEST ICH WIELE, A LE Z NICH SKLADA SIE ZYCIE POZDRAWIAM

Gość maturks4
Tak. Mam kubek znacznie większy niż szklanka, z pokrywką, taki do parzenia ziółek. Piję w nim wszystko. Ma taki fajny chiński obrazek - ale sam jeżeli jest chiński, to sprzed wielu lat, bo należał jeszcze do mojej mamy.

Gość baba pirotechnik
mam, dostałam go od przyjaciółki na urodziny cztery lata temu, nikt go nie tyka, bo wie że to się łączy z wkurwem piekielnym :P

Gość może ktoś może ;)
ja mam- do herbaty, do kawy, do gorącego kakao :P owocowe piję w jesze innym kubku... a herbatę różaną piję w filiżance :P zimne napoje tylko w przeźroczystych szklankach :D może ktoś może przygarnąć psiaka? http://www.facebook.com/index.php?lh=e8c57969 848eb514842f59b69d348c82&eu=FscP9stXT_-nMqPnpokY1g# !/album.php?aid=2054908&id=1421047668&fbid=1380301633845

Gość czapkowa
Ja mam ale właśnie dziś go stłukłam

Gość pomaranczowa kawa
Ktos jeszcze sie wypowie?:)