Gość Dibeyys28@wp.pl Napisano Październik 13, 2010 Bardzo proszę o pomoc !Rok temu napisałam do reynevan1988@interia.pl by rzuciła urok miłosny na faceta ,w którym się zakochałam , znałam go od roku i było super ,był wobec mnie opiekuńczy , zawsze mi pomagał , był kochany trzymał mnie za rękę i mówił piękne słowa , więc napisałam do tej Reynevan by rzuciła na niego urok miłosny .On twierdził,że coś do mnie czuje ,lecz nigdy jednak nie miał odwagi by zrobić krok w stronę bycia ze mną . Był wybitnie nieśmiały.Zapłaciłam jej około 150 zł wysłałam dane o jakie prosiła.Podczas gdy ona czyniła urok , między nami zaczęło się strasznie psuć.Zaczęliśmy się strasznie kłócić o nic ,on zrobił się wobec mnie wulgarny ,wyzywaliśmy się.Doszło do tego ,że uderzyłam go w twarz .Przestaliśmy się do siebie odzywać.Poczytałam trochę na internecie i dowiedziałam się ,że mogło to być przez ten urok ,który widocznie podział w drugą stronę i on mnie znienawidził .Do tej pory jak znajomi się pytają ,"O co poszło?" ani ja ,ani on nie wiemy i nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na te pytanie proszę o pomoc .Nie mogę jeść ,ani spać schudłam od roku 10 kg ;( Mam 19 lat , a w moim życiu już nie widzę sensu proszę o jakąś pomoc , poradę co mogę z tym zrobić ? Tego amaila już nie ma z tą Reynevan więc też proszę o jakiś ludzi co się znają na rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach