Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Dibeyys28@wp.pl

Pomocy proszę

Polecane posty

Gość Dibeyys28@wp.pl

Bardzo proszę o pomoc !Rok temu napisałam do reynevan1988@interia.pl by rzuciła urok miłosny na faceta ,w którym się zakochałam , znałam go od roku i było super ,był wobec mnie opiekuńczy , zawsze mi pomagał , był kochany trzymał mnie za rękę i mówił piękne słowa , więc napisałam do tej Reynevan by rzuciła na niego urok miłosny .On twierdził,że coś do mnie czuje ,lecz nigdy jednak nie miał odwagi by zrobić krok w stronę bycia ze mną . Był wybitnie nieśmiały.Zapłaciłam jej około 150 zł wysłałam dane o jakie prosiła.Podczas gdy ona czyniła urok , między nami zaczęło się strasznie psuć.Zaczęliśmy się strasznie kłócić o nic ,on zrobił się wobec mnie wulgarny ,wyzywaliśmy się.Doszło do tego ,że uderzyłam go w twarz .Przestaliśmy się do siebie odzywać.Poczytałam trochę na internecie i dowiedziałam się ,że mogło to być przez ten urok ,który widocznie podział w drugą stronę i on mnie znienawidził .Do tej pory jak znajomi się pytają ,"O co poszło?" ani ja ,ani on nie wiemy i nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na te pytanie proszę o pomoc .Nie mogę jeść ,ani spać schudłam od roku 10 kg ;( Mam 19 lat , a w moim życiu już nie widzę sensu proszę o jakąś pomoc , poradę co mogę z tym zrobić ? Tego amaila już nie ma z tą Reynevan więc też proszę o jakiś ludzi co się znają na rzeczy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować