Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facebookowy stary wyga

HTC Desire - pytanie o telefon

Polecane posty

Gość facebookowy stary wyga

Czyli smartfon ;) z opisów: http://mobile-site.pl/index.php/htc/htc-desire wygląda na to, że jest dwa razy tańszy od iPhone a jednocześnie wcale nie gorszy (a może nawet lepszy). Nie chce mi się za bardzo inwestować 4 000 zł w iPhone, ale parę jego funkcji by mi się przydało. Więc chciałem się zapytać - może ktoś ma ten HTC Desire?

Gość dsfjh
iPhone to totalne gowno, jak i caly apple, zwlaszcza w polsce :O

Gość ghebf
jest wiele lepszych telefonow niz iphone i tanszych. jak dla mnie to iphone jest dla szpanerow i nastolatkow, ktorzy lubia bajery. no, ale jakbym dostala to bym sie nie obrazila..

mnie też kusi HTC podoba mi szczególnie to, że jest wykonany naprawdę ze świetnego materiału, a nie jak nokia z plastiku (wcześniej myślałam o C6, ale jak zobaczyłam w realu to od razu zrezygnowałam) teraz czekam tylko na przyjazd mojego faceta, żeby mi powiedział ludzkim językiem o właściwościach, funkcjach HTC i do salonu.... :)

Gość dfsgdfgdsgsd
ja nie mam desire ale inny tel. z androidem czyli prawie to samo i powiem ci że warto. warto jak najbardziej. desire ma dobre wsparcie (jak każdy htc) oficjalne producenta i nieoficjalne. wkrótce kupię coś lepszego (na razie mam samsung galaxy spica) ale nie desire tylko samsunga galaxy s lub motorolę xt720