Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu czemu....

U mojego faceta w rodzinie pierwsze rodzą się córki.

Polecane posty

Gość czemu czemu....

Chłopców jest bardzo, bardzo mało, a nawet jeśli występują, to pierwsze i tak rodzą się dziewczynki. Mój facet ma 4 siostry, wszystkie mają pierwsze córki Teść ma 4 rodzeństwa i też pierwsze córki, teść też 1 córka itd. itd. Czemu tak się dzieje? U nas też już raczej nastawić się na córkę? Wolę się nie nastawiać, bo córeczka, to marzenie mojego życia, a nie chcę się rozczarować

Gość u mojego meza w rodzinie same
chłopaki mąż ma brata, teść ma brata, teściowa rodzynek ma 3 braci. A nam się trafiły dwie dziewczyny i synek rodzynek.

Gość genetyka się kłania
to, że facet ma siostry, któemają córki nic nie znaczy. Nosicielem płci jest chromosom od faceta

Gość u mnie podobie
u mojego faceta wrodzinie tylko kobietki sie rodza, a u mnie chlopaki. teraz jesetem w ciazy i sama sie ciekawie co to bedzie :-) ale fakt faktem, za plec odpowiada mezczyzna.

Gość agulina 85
u mnie w rodzinie same dziewczyny u męża tak samo a my mamy jednego syna i teraz prawdopodobnie będzie drugi także nie ma reguły

Gość nie ma reguły
u mnie w rodzinie ostatni chłopak urodził się 35 lat temu! tak to same baby. a ja miesiąc temu urodziłam synka- był to szok i radośc dla rodziny:)

e tam bzdury :-P moj maz tez ma same siotry , kazda z nich ma coreczce, tesciowa tez ma siostry , nie wiem jak tesc, a my mamy pierwszego synka :)