Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciupaciups

Faceci poniżej 170cm wzrostu

Polecane posty

Gość ciupaciups

powinni dać sobie spokój z kobietami ! Mam takiego delikwenta który do mnie zarywa i myśli , że mnie poderwie żenua :( A ja uwielbiam wysokich !

Gość ja tez lubię wysokich
a pokochałam takiego z 1,65cm wzrostu (na szczęście mamy tyle samo) i mam to gdziesz, bo jest najcudowniejszym, najmądrzejszym i najbardziej wartościowym facetem na ziemi :-) żałuj, ze masz takie podejście, być może właśnie tracisz szansę na miłość swojego życia

Mój ma 160cm i jest normalnym facetem.Bardziej męski niż niejeden wysoki.Najważniejsze, co ma w głowie(w każdym wzroście).

Gość ciupaciups
Zależy dziewczyny ile macie lat bo ja narazie 20 więc wzracam uwagę na wygląd może mi sie kiedyś odmieni

Gość ja tez lubię wysokich
:-D wiesz to chyba nie od wieku zależy ;-) nie, nie jesteśmy zdesperowane :-D albo ma się jakieś zasady albo się ich nie ma, to jest akurat bardzo proste i niezalezne od wieku

Gość ja kiedys tez zwracalam
uwage tylko na wysokich, kochalam obcasy i nie wyobrazalam sobie za nic!!! siebie z facetem, ktory nie bylby wyzszy ode mnie, a teraz mam meza w swoim wzroscie (170), i tak nie moge nosisc butow wyzszych niz 2cm i niewyobrazam sobie ze moglabym byc z kims innym niz moj maz ❤️