Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emanuueellleee

PYTANIE DO PRAWDZIWYCH MEZCZYZN ????

Polecane posty

Gość emanuueellleee

Mam do was pytanie chlopaki , bo cos mi sie zdaje ze o czyms nie wiem. Moj facet twierdzi ze mezczyzni kiedy widza atrakcyjna dziewczyne i patrza na nia dluzej jak jak 30 sekund to mysla tylko zeby ja zarznac. I tajedyna mysl naplywa ich glowe kiedy obok siebie widza sexy mini. Chcialabym wiedziec czy to prawda czy moze z nim cos nie tak.Prosze uswiadomcie mnie.

Gość fsfwrwe2
matko chyba powinnam poczuć się zgwałcona po dzisiejszym dniu

Gość dsfsdfdsfsdfs
mi tam wystarczy 5 sekund i już myślę tylko o jednym

Gość Ewaldi
dzisiaj miałem ochotę zgwałcić cztery koleżanki w pracy ale tylko na marzeniach się skończyło :)

Gość emanuueellleee
to znaczy ze to prawda i tu ma pretensje ze faceci sie za mna ogladaja i nawet bez sexy ciuchow mam cos w twarzy ze faceci w moim towrzystwie mysla o sexie a jego to wpienia

Gość MaryMaryMary
obcy faceci czy twój?

Gość emanuueellleee
obcy a ja staram sie kompletnie nie zwracac uwagi na jakiegokolwiek kiedy moj jest obok

Gość arekkkkkkkkaabraham
"a jego to wpienia " hahaha , czyli widać jakiego masz mena :D Sam też tak robi skoro wie o czym mowa :D

Gość kobietom trudno zrozumieć
że faceci mają takie myśli, jako samce po prostu, ale niewiele/nic z tego wynika ide, widze laske, myśle ale bym ją zerżnał, mijam ją, zapominam a dla was to jakaś straaaaaaaszna zdrada juz jest :classic_cool: a to jest naprawdę nic to tak jakbyście miały pretensje do facetów, że mają samoistne erekcje, a to świnie ci faceci :classic_cool:

Gość drtgdrgydtyrt
Po pierwsze: prawdziwy mężczyzna nigdy nie wyrazi się w taki sposób o kobiecie "zerżnąć ją". Tak mówią tylko namiastki facetów, impotenci intelektualni, nizina społeczna.

Gość emanuueellleee
nie sluchajcie nie jestem zazdrosna tylko kiedy kupie ladnego ciucha i ladny makijaz to moj facet szaleje. ostatnio zaczol mowic w co mam sie ubierac bo kobiece ciuchy na moim ciele to zabojstwo dla innych mezczyzn na ulicy. a ja sie zastanawiam czy to on tak nie mysli oladnych dziewczynach, sam taka ma wiec nie chce by inni mysleli takie swinstwa na moj temat.

Gość drtgdrgydtyrt
Ale patologia w tym waszym związku :o

"ja staram sie kompletnie nie zwracac uwagi na jakiegokolwiek kiedy moj jest obok" Kobieta to płeć piękna, więc normalny mężczyzna lubi to piękno podziwiać, niczym górską panoramę z ośnieżonymi szczytami lub zachód słońca nad morzem. Wszystko, co wyróżnia się pięknem zwraca naszą uwagę ... nie tylko kobiety, a nie sądzisz chyba, że jesteśmy zdolni do gwałtu na Porsche 911 ;-) Co innego, gdy naszym oczętom jawi się śliczna brunetka w ekskluzywnej, erotycznej bieliźnie ... wtedy wyobraźnia bierze górę ... no, ale tak skąpo odziane boginie po ulicach nie chadzają, więc nie martwcie się drogie panie ;-)

Gość jap........
i macie po 13 lat

Gość emanuueellleee
skapo odziana dla mojego mezczyzny to bluzeczka z ropietymi dwoma guziczkami.pytam dlatego ze nie wiem co robic i jak z nim o tym rozmawiac. jest starszy ode mnie 16 lat. a wszystkie ciuchy makijaz robie z mysla o nim zeby jemu sie podobac.(oczywiscie i przypominam mu tego co dzien)

Gość emanuueellleee
nie jestesmy dorosli (fizycznie :) )

Gość arekkkkkkkkkabraham
"jest starszy ode mnie 16 lat" No sory ale jeżeli lecisz na kolesia z kasą to koleś wie że już odżyłaś przy nim finansowo i kolejna twoja potrzeba to będzie seks. A jeżeli seks to z młodszym a nie staruchem :D Też bym się na jego miejscu bał i kazał ci w kozakach chodzić i w futrach nawet latem

Gość emanuueellleee
Jestesmy malzenstwem od 2 lat a ja mam swoja firme i swoja kase.

Gość emanuueellleee
fajnie piszesz areklllll......zabawny ale czasem to prawda

Gość emanuueellleee
nikt juz nie chce nic nic powiedziec na ten temat