Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinasłupsk

zazdrosc !!

Polecane posty

Gość karinasłupsk

Hej moj chlopak jest strasznie o mnie zazdrosny kiedy on byl na treningu i wrocil z niego zadzwonil do mnie i zapytal sie co robie. Powiedzialam mu ze spalam bo sie troche zle czuje.. to on powiedzial ze ma nadzieje ze nie bylam u kolezanki ze go nie klamie ! Chcialam z nim spedzic wieczor bo jutro wolne od szkoly wiec moglam to wykorzystac :) ale on powiedzial ze po treningu bedzie zmeczony wiec zobaczymy sie jutro powiedzialam ok.. tylko ze on wyszedl z kolegami a ja siedze w domu.. nic bym nie powiedziala gdyby powiedzial mi : kochanie chce wyjsc dzis z kumplami. Jak ja wychodze z kolezanka ( chociaz robie to tylko w tedy kiedy on nie ma czasu bo wole z nim spedzac czas) to on mowi ze ja wole spedzac czas z kims innym niz z nim ! co mam zrobic? jak zareagowac kiedy n wroci od kolegow i zadzwoni do mnie ? prosze o pomoc !

Gość hymka
Spytac sie czemu ci nie powiedział ze idzie z kolegami????

Gość karinasłupsk
no powiedzial jak wychodzil ):

Gość hymka
to ja nic nie rozumiem. Przeczytaj swoj post i skumaj gdzie on ci to powiedział????

Gość karinasłupsk
chodzi mi o to ze wolalabym zeby mi too powiedzial wczesniej ze nie chce sie spotkac bo idzie z kumplami a nie gada ze nie widzimy sie bo jest zmeczony a wychodzi z kupmlami ;p

Gość on juz zaczyna..
krecic! rzuc go ,bo co bedzie potem.:(

Gość karinasłupsk
pomozecie?

mówił, ze się z tobą nie spotka bo będzie zmoczony, ale wyszedł po treningu z kumplami? czyli siły mu wróciły... dlaczego zabrania ci iść do koleżanki ? tobie to odpowiada?

Gość karinasłupsk
nie.. chcialabym to zmienic ale nie chce go zostawiac co mam zrobic zeby sie zmienil ?

Gość karinasłupsk
powiedzialam mu zeby zastanowil sie co mowi bo to pytanie czy nie klamie ze nie bylam u kolezanki mnie rozwalilo ze to nic zlego nawet gdybym do niej poszla. To on stwierdzil ze klamalam ze powiedzialam ze nie bylam a poszlam. Kazalam mu dac znac jak przestanie sadzic ze wszystko co mowie to klamstwo :)

Gość karinasłupsk
?????????