Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suburleska

chciałabym poznać partnerkę dla mojego kolegi

Polecane posty

Gość suburleska

Właśnie tak. On oczywiście nie wie, że chciałabym żeby kogoś poznał. Ja sama tez nie jestem typem swatki, ale jego w tej chwili mi autentycznie żal, bo znowu jakaś panna dała mu po tyłku. Facet ma 37 lat, wolny zawód, b. inteligentny, mieszka sam, ma własne mieszkanie, uwielbia koty i bez problemu stanie w obronie zwierzaka nawet przed większym facetem (bywało tak). Ma bardzo przystojną twarz, ok. 175 cm wzrostu. Domator, trochę odizolowany, nie lubi tłumów, imprez itd. Zależy mu na założeniu rodziny, żonie, dzieciach. Jest fajnym facetem, ale ma pecha z kobietami. Był w blisko 10-letnim związku, ale się rozstali. Potem miał krótkie związki. To najlepszy przyjaciel mojego męża. Jeśli nie tu, to chociaż podpowiedzcie mu - co ja mam mu podpowiedzieć - gdzie powinien szukać? Przypomnę że to nie jest typ dyskotekowy. On trafia na same dziwne laski, które nie wiedzą czego chcą, nie wierzy już że gdzieś istnieje normalna dziewczyna, a ja wiem że istnieje!

Gość tutaj co Ty11
kazde inne miejsce tylko nie tu Lepiej niech Sobie do kurtki na plecach przyszyje napis JESTEM WOLNY KTÓRA CHETNA albo zacznie zaczepiac sasiadki z okolicy bedzie lepszy efekt

Gość Ewelina Bialystok 26 z sympati
ja bym jego wzieła byleb nie puszczał pierdów jak mój ex