Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona 333

ruchy płodu

Polecane posty

Gość zaniepokojona 333

witam chciałam zapytać czy to normalne że w 21 tyg czuję ruchy na dole brzucha i zawsze z prawej strony?

Gość zaniepokojona 333
od 17 tyg czuję ruchy i do teraz tylko na dole z prawej strony przez tyle czasu w jednej pozycji leży?

mój synek leży od około 12tc ciągle tak samo. Na każdym usg bez zmian i ruchy czuję identycznie tzn. główką w dół i ruchy rączek są nisko pod pępkiem i takie delikatne, a nóżki wypycha teraz w żebra bardzoo mocno :) te "rączkowe" ruchy są zawsze w tym samym miejscu, a nóżki nieznacznie przesuwa

Gość zaniepokojona 333
ja szczerze mówiąc to nie rozróżniam czy to ruchy rączkami czy nóżkami poprostu w dole brzucha czuję takie drgania

Gość PodajLapePikus
to na pewno dzidzia! jeszcze za szybko zeby rozroznic czy to raczka czy nozka :)

dokładnie początkowo też czułam te muśnięcia i drgania tylko w jednym miejscu i myślę, że to były tylko nogi, bo teraz w 30tc ręce czuję lekko

Gość zaniepokojona 333
że to ruchy płodu to ja sobie doskonale zdaję sprawę wiem o tym tylko nie pokoi mnie to że są one ciągle w jednym miejscu za 2 tyg idę do lekarza to się zapytam

Gość mieszkam
nie martw sie...ja tak mialam od 17tc tylko,ze po lewej stronie brzucha i bardzo nisko.czulam takie "bulgotanie" zawsze w tym samym miejscu.