Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieckowska

modelowanie sylwetki 50% taniej :)

Polecane posty

Gość Wieckowska

Drogie babeczki, na www.okazjoteka.pl wyjątkowa okazja - zabieg modelowania sylwetki za 59 złotych zamiast 120 :))) sprawdźcie :)))

W sumie fajna okazja, tylko czy jest to do końca bezpieczne? Chyba wole iść do sprawdzonej i profesjonalnej kliniki. Może jesteście w stanie mi coś polecić? : )

Gość marylka01010
no ja akurat dziś miałam czwarty zabieg endermologii lpg i po porostu jestem w szoku, że coś może przynosić tak zadowalające efekty, mój tłuszcz z brzucha znika jak za dotknięciem magicznej różdżki. Wyobraźcie sobie moją radość, gdy od lat już ćwiczę, biegam z brzuch tak ciężki było mi zrzucić. W końcu mogę czuć się swobodnie w stroju kąpielowym ;) Ja swoje zabiegi robiłam u dr Michajłowskiego i klinice Cosmetologica.

Gość MADZIA55
ile kosztują takie zabiegi i ile trzeba ich zrobić? Chyba się zdecyduje...

Gość Paulineczka000
Madzia, zazwyczaj na każdej stronie jest podany cennik. Wpisz sobie w wyszukiwarkę klinikę i słowo cennik - wtedy się dowiesz

Gość Gonia 21
Jestem normalnej postury, dokładnie wybieram to, co znajdzie się na moim talerzu, trochę ćwiczę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na kremy antycellulitowe, rolki masujące- bez efektu. Wybrałam się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio Sprawdziłam, to działa. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Bezbolesnie 44
Patrzcie! wyszukałam ciekawą wyszukiwarkę salonów z zabiegami depilacji laserowej. Można przeszukiwać po różnych miast. Wystarczy kilka kliknięć. Musicie tylko wybrać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wyszukać gabinet z z zabiegami depilacji laserowej. https://www.beautymedica.pl/nadwaga-i-cellulit/skuteczna-walka-z-cellulitem-zabiegi-venus-legacy/

Gość Nie musi bolec 29
Jest taki blog http://depilacja24.pl/ i porównano tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaka depilacja wychodzi skuteczniej

Gość Zielarka000
Ja zdecydowałam się na zabieg endermologii. Miałam problem z wyborem kliniki bo jestem troszkę taki francuski piesek - byle gdzie nie pójdę. Dłuuuuugo szukałam dobrego miejsca i wybrałam w końcu Clinicę Cosmetologica - to był strzał w 10. Zabieg wykonany bez zarzutów a personel - mega miły i pomocny. Jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Też tam chodzę! Faktycznie rzadko spotykana uprzejmość personelu i autentyczny profesjonalizm - tak bym w skrócie opisała tę klinikę. Myślę, że brakuje u nas w Polsce takich miejsc.

Gość Zizi80
no patrz, a ja ostatnio zastanawiałam się na d kliniką w trójmieście :-))))) chyba już wiem gdzie się skieruję po poradę. Skoro nawet mają tam darmowe konsultacje...hmm

Gość Sina28
Ja już jestem po serii zabiegów. W poniedziałek mamy lot na Teneryfę. W końcu nie muszę się zamartwiać moimi nogami. To będzie wypoczynek na 100%. Zabiegi robiłam we wspomnianej klinice dr Michajłowskiego. Dziękuję !