Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikolajek2988

kto handluje na allegro - problem

Polecane posty

Gość mikolajek2988

zawiesili mi konto bo nie zaplacilam rachunku wobec allegro, teraz gdy uregulowałam ono nadal jest zawieszone, dostalam maila ze pieniazki otrzymali co robic dalej by znow korzystac z serwisu?

Gość ee tam żadna mi nowowść
może potrwać ten stan do 3 dni , też tak miałam :)

Gość poczekaj do jutra
a jak ci nie odblokuja to napisz do nich

Gość 123456789098765432
Musisz do nich napisać. W innym wypadku chyba nie odwieszą. Piszesz im maila "wpłaciłam pieniądze, proszę o odblokowanie konta" i tyle :)

Gość mikolajek2988
dzieki bo juz sie przestraszylam ze na zawsze wiecie co mam tez jeden problem 3 tyg temu kupilam zabawki na allegro do dnia dzisiejszego nie otrzymalam ani zwrotu kasy ani zabawek, kontakt ze sprzedawca prawie zadny, sprawa zgloszona do allegro, mam szanse na zwrot kasy placilam przez place z allegro;-( suma ponad 200zł

Gość mikolajek2988
nie moge sie do goscia dodzwonic bo podal zły nr tel;-(

tez mialam zablokowane konto, napewno musisz byc mila, wszystkorozumec co pisza, przytakiwac im, oni sa najmadrzejsi itp. wtedy bez problemu odblokuja ci, ja mialam powazniejszy powod i odblokowali mi") oni dlugo odpoisujaq na maile i tu potrzebna jest cierpliwosc

tez mialam zablokowane konto, napewno musisz byc mila, wszystkorozumec co pisza, przytakiwac im, oni sa najmadrzejsi itp. wtedy bez problemu odblokuja ci, ja mialam powazniejszy powod i odblokowali mi") oni dlugo odpoisujaq na maile i tu potrzebna jest cierpliwosc

Gość mikolajek2988
a co mam poczac z brakiem zaplaconej paczki?

wiesz odblokuja ci za kilka dni pewnie, bo oni odpisuja tak po 3 dniach na maila, a prośba o zwrot prowizji dlugo wisi w systemie allegro także zdarzysz... a jak nie to i tak ważniejsze jest odblokowanie konta, opchniesz towar komus innemu