Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaangelinaaa

Która spacerówka lepsza na zmię Musty czy X-Lander ?? Pomocy

Polecane posty

Witam !! Mam dylemat która spacerówka będzie lepsza dla mojej rocznej córeczki X-lander model X A lub X V a może Musty ? ? Proszę pomóżcie !!

Gość trixxxxx
Podstawową różnicą jest to, że X-lander nie ma możliwości wpięcia spacerówki w opie strony. Mutsy ma tą możliwość i dziecko może jeździć zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy.

dla roczniaka chcesz kupować taki ciężki wózek?? jeśli mogę coś poradzić to x lander ma fajną spacerówkę parasolkę model XS. Bardzo lekka i niezłej jakości.

ciężkość wózka to nie problem ;) W moim wyborze kierowałam się przede wszystkim komfortem jazdy mojej córki a w następnej kolejności lekkością prowadzenia i małymi gabarytami po złożeniu a poza tym ekspedientka w sklepie powiedziała ,że właśnie te dwa są najlepsze na zimę ...

Gość autorko - ekspedientka tak ci
powiedziała, bo to jedne z droższych wózków... Też się dziwię, że dla roczniaka będziesz kupować kolejny duży wózek. Ja miałam x-landera Xa i jak synek skończył rok sprzedałam. Byłam bardzo zadowolona, ale to za duży wózek dla dziecka, które więcej chodzi już na specarach niż jeździ. Teraz użytkujemy wspomniany już tu X-lander XS i jestem mega zadowolona! Lekki i ładny, a czy da radę na śniegu? Pewnie na zaspach nie zbyt, ale synek woli chodzić no i mamy sanki. Ostatnio byłam w komisie i jakaś mama 2-latki chciałam właśnie kupić XA na zimę - dziwne...

Gość autorko - ekspedientka tak ci
XS - nie rozkłada się na płasko no i trochę telepie na bruku i wybojach...

hymmmm.... no właśnie to odpada bo mi zależy żeby się na płasko rozkładała i nie trzęsła za bardzo ... Ola ma to do siebie że lubi sobie w trakcie spaceru pospać ;)

Ale macie problemy :O Ja kupilam wozek z duzymi kolami 3in1 i mam i gleboki dla noworodka + nosidelko+ sacerowke. Super prowadzi sie po sniegu, wertepach itp kosztowal 700zl nowy(!) a wy kase w bloto wyrzucacie. :P

Gość iCandy :) drogi jest ale
mialam Mutsy, a tego drugiego nie znam Mutsy jest w porzadku