Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibulkowa

pytanie na dzis - dlaczego?

Polecane posty

Gość bibulkowa

dlaczego facet ciagle mowi o kobiecie ktorej w tym momencie nie ma, jakie ma ku temu powody?

Może coś do niej czuje. Albo w jakiś sposób go fascynuje i nie wie jak ją ,,rozgryźć''.

Gość bibulkowa
Maryś moja, Maryś, Chodź ze mną do lasa; Ja ci posród gąszcza Pokażę ....... chrabąszcza. Marys moja, Marys, Cos ty za niechluja, Że przy mojej mamie Łapiesz mnie za.......ramię.

Gość bibulkowa
O, dlaboga, cóż on robił Pono mi wlazł między plecy. A kiedy się udobrucha, Sama wsciubi, sama rucha. Niedaleko karcma, Jesce blizej browar, Rozłozyła panna nózki: - A toz to mój towar. Nie chcę tego, co mu wisi, Nieprzyjaciel moi pisi. Wolę tedy, co mu stoi, Przyjaciel to pisi moi. Od sochy do sochy Niech trawa rosnie. Nie dawaj picochy, Az ci porosnie. Stoi Maciek na górecce, Kaska po górą, Ukazał jej terle-perle Ku słońcu dziurą. - A mój ty Matyjasku, Cóż to za jaje, Jedno wisi, drugie wisi, A trzecie wstaje. Kukuryku we dnie, Kukuryk, u w nocy. Wsciubił-ci jej kawalecek. Wytrzescyła ocy. Pokazał Adam Ewie Parę jabłusek na drzewie, I oną gałązkę łysą, Co przy niej jabłuska wisą. Jechałem do Zosi, Połamałem osi, Jeżli dysel złamię, To nie spojzy na mię.