Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gambikkkkaaa

Wariuję z braku czułości (męskiej).

Polecane posty

Gość gambikkkkaaa

Dobra. Otwarcie: nigdy nie miałam chłopaka na stałe. Tylko przelotne sympatie i tyle. Jakieś kino, wypady do parku. Jestem 20-letnią dziewicą, która nawet się porządnie nie całowała z facetem;/ Nie wiem co to znaczy trzymać faceta za rękę, nie wiem co to za uczucie (choć pewnie wspaniałe) jak się komuś podobasz, albo ktoś cię kocha, jak cię facet dotyka po policzku, całuje, przytula, martwi się o ciebie, dba o ciebie... :( W dodatku jak jest przystojny (choć głównie patrzę na charakter). W liceum i wcześniej oczywiście zdarzały się przypadki "fascynacji", bo miłość to na pewno nie była ale nigdy nie miałam czasu na chłopaka, na spotkania. Potem już nie chciałam bo matura itp. Teraz co prawda dopiero pierwszy rok jestem na studiach. Ale już zapieprzam z książkami w tę i z powrotem. O życiu towarzyskim mogę zapomnieć ;/ Będzie jeszcze gorzej a to dopiero początek. Niedługo koleżanka ma urodziny i będzie impreza- postaram się tam być, ale...czy poznam tam kogoś ;/ Wątpliwa sprawa. Prawda jest taka że jak przed studiami się kogoś nie znajdzie to potem jeszcze trudniej o związek...

Gość gambikkkkaaa
pragnę żeby mi ktoś heblował krocze, chcę to poczuć

Gość cztery koła
podobno pies Sołtysa jest zainteresowany :)

Gość gambikkkkaaa
dzięki za humor ale nie o to chodziło

Gość cztwey koła
ale to nie byl humor...

Gość dawno niewidziany
chyba se jaja robisz z tym ze jak sie rzed studiami nikogo nie znajdzie to pozniej juz ciezko? :D kobieto zostaniesz jeszcze tyle razy w zyciu sama ze bedziesz sie pukac w glowke za bzdury ktore wygadujesz:D

Gość bxdz
i tak większość z nich udaje czułośc bo chcą jak najszybciej zaliczyć nie łudź się, ze jest w tym coś szczególnego

Czym się martwisz... Przyjdzie czas i na Ciebie :) Ja mam 24 lata i pierwszego faceta dopiero od 4 m-cy.

Gość gambikkkkaaa
uważam że nie wszystkim facetom na tym zależy, wiadomo prędzej czy później każdy tego pragnie, ale moim zdaniem faceci też mają uczucia i lubią nie tylko seks, ale i np rozmowy, przytulanki, wspólna kolacja czy kino itp.

Gość drętwy Misza
gambikkkkaaa a co powiesz na loda ?

Gość gambikkkkaaa
spoko, a jaka kawiarnia? lubię Grycan

Gość oczywiscie ze tak
normalni faceci chca tez miec kogos bliskiego, po prostu i uwielbiaja przytulac sobie swoja kobiete ;) teraz siedzisz i ci tego brakuje, a gdzies po drugiej stronie jest calkiem sporo chlopakow, ktorzy tak jak ty tesknia, wiec nie martw sie, trafisz na kogos jeszcze

Gość pawellllll
Autorko tematu.. odezwij sie do mnie na maila: podwarszawski@gmail.com. teraz pisze z telefonu-ale jutro ci odpisze :) pozdrawiam :)