Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzuczerka

czy uwierzyłabyś że facet który jest dla ciebie niemiły jest w tobie zakochany ?

Polecane posty

Gość NIE NIE NIE.
UWIERZ W TO NIE JEST ZAKOCHANY I NA DODATEK JEST CHAMSKI !!!!

a ja uwazam,ze jest to mozliwe chociaz straszliwie niedojrzale i dziecinne,moze nie umie sobie poradzic z uczuciami,moze ich nie chce zaakceptowac albo ujawnic

Gość Hmmm owszem
Zgadzam się z Koniczynką. Niekiedy ludzie tworzą sobie zbroję, która przejawia się właśnie w taki sposób. To dla nich ochrona, gdy boją się odrzucenia. Przeżyłam to i objawiało się to u mnie w ten sam sposób.

Gość najllepszy modell
pogieło was?! facetowi jak sie laska podoba to staje sie dla niego krolewna, ktorej skrzywdzic nie wolno.

Gość nie chce mi się nitz
Nie. Oznacza, że jest niemiły i że jest chamem. Obejrzyj sobie pierwsze 30 minut filmu "Kobiety pragną bardziej": Potem film jest do bani, ale początek jest mądry.

Gość podpowiedzcie prosze
niekoniecznie. ja własnie naleze do osób które jak sie zaurocza to strasznie sie boja demaskacji i zaczynam byc kpiac i cyniczna az do przesady. moj obecny facet jest ze mna tylko dlatego, ze znam te swoja własciwosc, i pierwsza sie do niego odezwałam. mimo ze sie we mnie zakochał, to uwazał, ze mam go w dupie i nim gardze. a to nie była prawda, tez byłam zakochana :P na szczescie wiem jak jestem odbierana i mu wyjasniłam sytuacje :)

Gość nie chce mi się nitz
Kobiety tak. Faceci nie.

najlepszy modell- czesto jest tak jak piszesz, ale nie zawsze a to dlatego ze kazdy z nas ma inne doswiadczenia i na tej podstawie reaguje w doroslyuym zyciu przyjmujac taka a nie inna postawe. ja bylam znienawidzona przez ojczyma i odrzucona przez ojca przez to tez okazywalam brak zainteresowania nawet chlod facetom do ktorych czulam miete, dopiero jak mnie taki jedenn poznal(a nie kazdy, bo wiekszosc sie zniechcecala myslac ze olewam) zaczal pojmowac przyczyne takiego zachowania.

zaczal pojmowac a ja dzieki powoli zdobywanej akceptacji stawalam sie coraz bardziej otwarta az tu nagle okazalo sie ze naprawde fajna ze mnie dziewczyna:) wiec nie poddawaj sie, ps faceci tez tak maja....mam przyklady na to

Gość el09
myślę, że coś w tym jest aleee nie należy też pewnych rzeczy nadinterpretowac;)

Gość jjjjjjjjjjjjjjestem soba
nie uwierzylabym, ze normalny madry facet moze tak sie upodlic, tak pracowac i tak zyc. Fora spolecznosciowe, to fora spolecznosciowe. Ale zeby normalny gosc tak pracowal? Przeciez to chore, niskie a juz niemeskie napewno.

Gość emilka2333333333
nie. myślę ,że nawet jak kobieta sie zwyczajnie podoba facetowi to będzie dla niej miły