Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemampseudonimubleh

Życ mi się nie chce... przez faceta :-(

Polecane posty

Byliśmy razem krótko.. nawet nie wiem, co się stało. Najpierw rozmowy przez neta, potem pierwsza randka, druga itd. Było super, wszystko między nami układało się świetnie... nagle on odwołał spotkanie, potem już się nie odezwał... a ja nie mogę zapomniec. Nie wiem, co się stało...... nie potrafię tego zrozumiec :( życ mi się nie chce. Dlaczego faceci nagle milkną, dlaczego tak im się odmienia? Warto walczyc? Czy kobieta w ogóle powinna walczyc o faceta???

Gość kirisan
to tylko hormony. za jakiś czas opadną

To jużprawie miesiąc, a wcale nie jest łatwiej... :(

mialam identycznie , to byla moja pierwsza milosc, do tej pory nie wiem dlaczego to urwal, ale czynnikow moglo byc wiele, moze kogos poznal, moze stwierdzil ze nie czuje tego co na poczatku .. Nikt nie powinien sie meczyc w zwiazku, moze nie chce cie skrzywdzic, nie umie powiedziec dlaczego. mysli ze tak jest lepiej .. jak nie jestescie ze soba dlugo to nie walcz, nie warto, widocznie to nie to

Napewno nie ma nikogo innego, poza tym był bardzo samotny, marzył o związku, a gdy udało nam się cos zbudowac, nagle cisza, koniec... Trudno to zrozumiec. Uważam, że każdy zasługuje przynajmniej na jakieś wyjasnienie, szczególnie, że podczas naszego ostatniego spotkania deklarował, że nadal mu zależy...

mijają jakieś 3 tygodnie od naszego ostatniego spotkania... nie wiem, jak miałabym walczyc? Co, jechac do niego, rozmawiac, prosic? Chyba tak nie potrafię, a kontaktu w necie czy osobistego nie mamy teraz wcale :(

moze powiedz mu ze nic od niego nie chcesz, tzn nie wymagasz tylko to, zeby powiedzial ci co bylo nie tak, dlaczego ? ze do tego masz prawo. bo o druga szanse nie pros

Napisałam mu wiadomośc kilka dni temu, w niej m.in. właśnie to, że uważam, że należy mi się wyjaśnienie. Wiadomośc była krótka, własnie taka bez emocji i bez proszenia o cokolwiek. Nie odpisał. Jak mam zapomniec??????????

Boli również to, że obiecał, że jeśli zmieni zdanie co do nas, powie mi o tym... nie dotrzymał słowa i to przynajmniej dwukrotnie.

Gość nie zrazaj sie do facetów
najlepiej klin klinem poznaj nowego

Chciałabym, żeby tak było, bo bardzo za nim tęsknię.. jednak to chyba niemożliwe... Gdyby chciał, myślę że już by się odezwał :( Nowego nie portafię sobie aktualnie znaleźc, po prostu nie jestem gotowa, poza tym gdzie ja mam szukac?????? W necie koszmar a w realu wszyscy zajęci :-(

Księżycowa, dzięki za porady. Zwykle ludzie tutaj jadą po Tobie, a tu "normalne" opinie, wow :-)

Ile może facet potrzebowac tego czasu na przemyślenie?? Sądzisz, że to jeszcze możliwe, żeby się odezwał??

up

Gość moze wzgledu na prace
jak facet tak postepuje -oznacza jedno. Ma Cie na samym dnie.Jak jestes ambitna to wezmiesz sie w garsc i sprobujesz zapomniec. Jesli zabraknie Ci ambicji, coz bedzisz tylko zalosna.

Nie będę żałosna... nigdy!!! To on jest żałosny, że nie stac go na wyjaśnienie, na to, by po tym wszystkim spojrzec mi w twarz.

Gość podpowiedzcie prosze
a nie stało mu sie cos?

Chciałabym tylko zrozumiec takie postępowanie... czy faceci myślą, że milknąc, zrobia nam mniejszą krzywdę, niż mówiąc nam szczerze, że się pomylili i że to już koniec????

Nie, napewno nic mu się nie stało. Tego jestem pewna :D

Gość Wiadomo kto:)
Zapomnij o nim

a czy Ty nie masz mozgu i tak trudno samej wydedukowac, ze ma Cie w dupie.Rozumiesz -nawet dla niego nie bylas tyle warta , by przejsc taka rozmowe. Dla niego znaczylas tyle co smiec. Gdyby bylo inaczej , przeszedlby taka rozmowe, ktora jest zawsze nieprzyjemna. Ocknij sie i przestan lamentowac, bo jest wszystko vorbei!!!! Rozumiesz , czy jeszcze za trudno Ci to ogarnac?

niektorzy maja taki charakter, unikaja wyjasnien, nie umieja powaznie porozmawiac, wola uciec Mam nadzieje ze w twoim przypadku tak nie jest, ze sie odezwie i wyjasni jaka jest przyczyna ze sie nie odzywa. Moze poprostu postaraj sie zeby zobaczyl w tobie ta dawna osobe, usmiechnij sie, powiedz ze moze na ciebie liczyc jesli ma jakis problem itd

moze wzgledu na prace daruj sobie ten sarkazm i chamstwo. Rozumiem. Niech wypowiedzą się osoby, które mają do powiedzenia coś konstruktywnego.

ksiezycowa, niestety nie da się, bo nie mamy kontaktu. Muszę zapomniec, bo tak, jak stwierdziłaś, to tchórz, dzieciak. Normalny facet zachowałby się godnie, wyszedł z sytuacji z twarzą. Dzięki za wsparcie :)

ok.Niech Ci wazelinuja jak ksiezycowa, ktora swojego zycia nie moze ogarnac. Super znalazlas pocieszycielka. Ale co mi tam. Widocznie nie ma rady na zalosne istoty.

Gość cała taka jedna
Autorko, a długo ta znajomość trwała? Byliście parą? Doszło do konsumpcji? Jak szybko?