Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemampseudonimubleh

Życ mi się nie chce... przez faceta :-(

Polecane posty

nie chodzi o wazelinowanie, ale nie mam ochoty dyskutowac z kimś, kto zamiast poradzic, obraża mnie. Nudzisz się? To idź prowokowac gdzie indziej. Ja się nie dam wkręcic...

Gość cała taka jedna
bo wiesz...kilka randek, zero zobowiązań, łatwy seks..to przepis na to, aby facet poszedł dalej...

Trwało niedługo, niestety, poznaliśmy się przez neta. Niestety, doszło do konsumpcji.

wiem, wiem doskonale, ale jeśli chodzi o to, to nie ten typ. Tego jednego jestem pewna. Nie chodziło o seks. Chyba raczej o to, że gdy zaczęło się robic poważnie, kolega się przestraszył. To jedyne, co przychodzi mi do głowy.

Gość cała taka jedna
bo widzisz....facet zaliczył, pobawił się i poszedł podrywać dalej...:( przykro mi. I co ma ci napisać? Nie kochałem cie ale chciałem zaliczyc, teraz juz obrabiam inna łatwowierną?...:( Musisz uważać na gości z neta...eh.. Jak sie odezwie, to tylko po to, żeby pobzykac...związku z tego nie bedzie...przykro mi:(

Sam jestes zalosny obludny i sarkastyczny ! Sa jeszcze ludzie na tym swiecie, w przeciwienstwie do ciebie, ktorzy wierza w dobre serce , moze sa naiwni, ale sa dobrzy i oczekuja dobroci. Ty jedynie patrzysz na wszystko chlodno i egoistycznie, a sam pewnie jestes cholernie samotny dlatego nic ci nie pozostalo tylko rozmowa na tym forum

Gość cała taka jedna
Jak to robiło sie poważnie? Znaczy , że co? Powiedziałaś mu, że chcesz z nim byc, że go kochasz, czy co?

zrobiło się poważnie, znaczy, rozpoczęliśmy związek, zaczęliśmy byc razem... gdy kobiecie zaczyna zależec, facet często ucieka.. podobno - takie słyszałam opinie. Nie powiedziałam mu nic takiego, bez przesady, nie mam 16 lat!!!

Gość cała taka jedna
aha, rozpoczeliście związek? tzn.? Powiedzieliście sobie, że jesteście na wyłączność i kochacie się? Zapraszał cie do siebie, a ty jego do siebie? Razem poznawaliście swoje rodziny i przyjaciół?

Gość cała taka jedna
iel trawało to bycie razem za obopólna zgodą? Tydzień, miesiąc, pół roku?

w sumie jakiś miesiąc, ale co to za wywiad?????

Gość cała taka jedna
Jak to wszytsko trwało miesiąc..to wybacz ale związku nie było, niczego nie było. Zapomnij, on cie nie chce i tyel...widocznie, okazalo się, że nie jesteś ta której szuka, twój charakter, sposób bycia, lub jakis inny szczegól mu nie pasował.

Zgadza się, faceci są prostej konstrukcji, jak nie, to nie. Wszystko to dobrze wiem, tylko jakoś tak dzisiaj gorszy dzień miałam, dlatego tu napisałam. Dzięki za opinie, mimo wszystko. Dobranoc.

Gość cała taka jedna
nic nie poradzisz..serce nie sługa...poszukaj faceta, który cie pokocha, powodzenia:)