Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najllepszy modell

dziewczyna starsza o 5 lat

Polecane posty

Gość najllepszy modell

mam 21 lat, spotkałem 26letnią swietna laske. problem istnieje tylko w rubrykach, dogadujemy się świetnie, ona wygląda niczym nastolatka, mi zawsze dawali więcej. no ale co Wy myślicie o takiej różnicy wieku.

Gość gdyby było odwrotnie
to bez zastanowienia powiedziałabym, ze tak...

Gość kłopoty będą później
Warto przeanalizować istotną rzecz, a mianowicie- dojrzałość. To jest spory problem, bo jak wiadomo, kobiety szybciej pragną małżeństwa, gniazdka i dzieci. Jeśli jest ona w wieku 26 lat, to kłopot ten się zwiększa. Musisz się liczyć z tym, że już niebawem (a może nawet już) myśli ona o ustatkowaniu. Jeśli nie jesteś w stanie jej tego zapewnić, to może związek nie przetrwać. To naprawdę ciężki orzech do zgryzienia. Najczęściej jest tak, że kobieta musi czekać za swoim partnerem, narasta frustracja, ból, a na koniec rezygnacja i ona... Odchodzi.

Gość to nie jest żaden problem
jeśli Twojej in spe dziewczynie to nie przeszkadza - a nie muszę chyba mówić, że kobitki często mają kompleksy na punkcie młodszego partnera - owszem, nieuzasadnione i głupie, ale mogą zepsuć całą radość ze związku. Domniemany pęd do wspólnego gniazdka i założenia rodziny to insza inszość - bywa różnie i do ustalenia między Wami. Życzę powodzenia i jeśli coś mogę doradzić to zrób wszystko, żeby zapewnić kobietę, że jej wiek Ci nie przeszkadza.

Gość ja mam taka sama sytuacje
tyle ze jestem dziewczyna. mi nie przeszkadza wiek chłopaka, ale nie wiem jak to jest z jego punktu widzenia tak do końca. mam 26 lat, przez 3-4 lata nie zamierzam brać jeszcze ślubu, dzieci tym bardziej nie planuję.

Gość pipuchna-mimuchna
a ja uwazam ze rozmiar jest wazny