Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błona dziewiczna

jestemtu

Polecane posty

Gość błona dziewiczna

dziewczyny! Czy błone dziewiczną może przerwać tylko partner? Nie uprawiamy jeszcze seksu,bawimy się tylko,no wiecie pieszczoty,wibrator itd.. Wczoraj chyba mi przerwał błonę wibratorem.......... troszkę krwi ze mnie poleciało i coś zakłuło w srodku, wystraszyłam sie i uciekłam do łazienki.....i nie wiem co teraz,nie kochałam się z nim......czy zerwał mi błonę? Strasznie się boję...czy zostałam rozdziewiczona bez seksu......? Ale wstyd.....Co powie na to ginekolog? jeszcze nie byłam i jak zapyta czy uprawiam sex? ja jego nie uprawiam a tu błona zerwana......Rety...:( Mam 17 lat i nie wiem co myśleć.........

Gość petting to też rodzaj seksu

Gość błona dziewiczna
Używałam też tamponów duży rozmiar,ale zaprzestałam bo bolało mnie tam w środku i używam tylko podpasek,a czy tampon też może przerwać błonę? No wiecie jestem niepełnoletnia i do gina muszę iść z mamą a jak lekarz zauważy że nie mam błony ? Boję się i nie ściemniam bo gdybym współżyła to bym tu nie pisała..... I martwię się że się sama roździewiczyłam tamponami albo zabawą z partnerem.........

Gość hakunamatata1
buahah, ale polew:D

sądzę, ze zerwał, ale czemu panikujesz ?:) Grunt, że Ty wiesz, że seksu w pelni nie uprawiałaś więc czujesz się dziewicą ;) w czym Ci pomaga ta błona ? Ja będziesz miała rzadkie a nie gęste włosy to nie będziesz czuła się kobietą ?;)

utrata dziewictwa to nie utrata błony tylko przeżycie pierwszego stosunku seksualnego co już masz za sobą bo się pieściłaś z partnerem.