Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rena Len

Ile przed egzaminem uczyliscie sie testów na prawko???

Polecane posty

Gość Rena Len

Bo ja egzamin mam za miesiąc a narazie tylko troche sie uczyłam. Róznie mi wychodzi czasem mam zero błędów a czasem nawet 4. tak duzo tych pytan ze martwie się ze nie zdąrze. Ile wam zajęło takie porządne nauczenie?

Gość Rena Len
jaki byk:D zdąze*

Gość Dooominisia
Ja jak miałam wykłady bez jazd jeszcze to się napaliłam i robiłam codziennie testy. Po kilku dniach robiłam po 0 błędów. Szybko to opanowałam. Jednak kiedy zaczęły się jazdy to teskty sobie odpuściłam były przyjemniejsze rzeczy. Oczywiście znałam podstawowe przepisy i jeździłam dobrze więc robić testów mi się nie chciało. Jak wyznaczyłam sobie termin to się wzięłam za powtarzanie tak tydzień przed. Ale miałam opanowane to juz dużo wcześniej teraz wystarczylo sobie tylko przypomniec wiec nie bylo problemu po jednym dniu znowu nie robilam błędów. A Ty jesli robisz tylko 4 to spoko luz. Masz miesiac wiec wystarczy raz na jakis czas zrobic losowo jakis tesk żeby nie wyjsc z wprawy i dopiero przed samym egzaminem cwiczyc ciut wiecej. Jesl irobilabys wiecej niz 4 bledy jak w tej chwili to radzilabym juz teraz przysiasc, ale nie jest z Toba źle:)

Gość Rena Len
znaczy u mnie to było tak ze egz zdawałam juz 1,5 roku temu i wtedy nauczyłam sie perfekcyjnie testów, mialam egzamin testy zdałam, miasto oblałam. ale miałam wypadek i dopiero teraz znowu wziełam sie za prawko po ponad roku. zaczełam robic testy i widze ze przez tyle czasu wyleciay mi z głowy, niektóre pytania pamietam, a niektorych wcale.