Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za dużo o 5 kilo

Czy stosowałyście linea? warto ją zakupić? a moze polecicie mi coś innego?

Polecane posty

Gość za dużo o 5 kilo

chce zrzucić jakies 5, 6 kg do konca roku wiem ze ograniczenie jedzenia i cwiczenia to podstawa ale własnie szukam czegoś co pomoże mi w wytrwaniu na diecie:) stosowałyście linea? ile schudłyście? a moze jest lepszy produkt?

Gość za dużo o 5 kilo
up

Gość kapstelek
w telewizorni wypowiadała się niedawno taka jedna naukowczyni,że jak ktoś wynalezie;) lek odchudzający co naprawdę odchudza to będzie najbogatszym czlowiekiem na świeci:D te leki co teraz reklamują to po prostu pic na wodę:D - tak powiedziała.

Gość za dużo o 5 kilo
hm bo w aptece spotkałam kobietke która bierze linea i jest zadowolona... nie wiem chciałam troszke sie wspomóc

Gość kolezanka przeszla
Wyprobowala chyba wszystkich srodkow dostępnych na rynku,nic nie dzialało.Wreszcie zmadrzala,przstala sie obzerac,zaczęla biegac i cwiczyc,no i waga leci w dół.

Gość kapstelek
ta baba mówiła ,że tel cud leki to zwykłe placebo , ale spróbuj:) w końcu ważne jest nastawienie.

Gość za dużo o 5 kilo
bo pomyslałam ze jak wydam na cos kase to bede sie bardziej starac bo bedzie szkoda kasy taki tok myslenia ze jak w cos inwestuje to w tedy bardziej mi zalezy;p

Gość kapstelek
to kup sobie fajne , ale za małe spodnie naprzykład:D:D:D porządne i drogie:D

Gość za dużo o 5 kilo
to chyba nic nie da bo w szafie wisi pare super bluzeczek które opinaja sie na brzuchu i jakos to mnie nie umiało zmobilizowac:( zrezygnowałam z chleba jem te żytnie zapomniałam nazwy ;p i woda jak narazie smakowa..1.5 l no i zielona herbata jakis owoc i do tego chce dołaczyć cwiczenia

Gość kapstelek
a basen? tylko nie jedz po nim później :D

Gość za dużo o 5 kilo
nie umiem pływac;/ zrezygnowałam juz z kolacji obiad dośc syty;/ no i chrom łykam tylko nie wiem jak bym ta linea zaczeła brac to tam tez jest chrom wiec musiała bym zrezygnowac

Gość kapstelek
słyszałam że trzeba jeść małe posiłki w równych odstępach czasu tak aby układ trawienny i te inne tam nasze części :D przyzwyczaily się do pewnego rytmu i ustawiły swój 24h plan;) wtedy o określonych godzinach mobilizują siły( tz:przemianę materii) a w innych odpoczywają. wtedy się chudnie bo wszystko działa jak w zegarku.:D polecają też indeks glikemiczny .

Autorko jeśli chcesz schudnąć to pij wodę ale nie smakową bo to jest bez sensu,w nich jest cukier i inne substancje słodzące czyli dodatkowe kalorie.Gdzieś kiedyś oglądałam że jak sie wypije 2 butelki takiej wody to tak samo jak by się zjadło batonik czekoladowy. Jak nie lubisz zwykłej wody mineralnej to wrzuć do niej kilka plastrów cytryny i bedziesz miała lemoniade:-) A co do tematu to nic nie słyszałam na temat tych tabletek.

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną i zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % jojo. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs.