Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Fabiola...

Jestem Fabiola ( pierwszy topik w życiu )

Polecane posty

Hej, tak jak już wczoraj napisałam mam zamiar trochę pobyć na Kafee, mam swoje powody ku temu, mianowicie jestem w stanie, w którym ciężko robić coś innego jak tylko leżeć i siedzieć (miałam mały wypadek), więc na czas mojej rehabilitacji pobędę z Wami na Kafee i dotrzymam Wam towarzystwa, będziecie mnie znosić przez około 2 miesiące. Jestem pozytywnie nastawiona do tegoś portalu mimo iż wczoraj, bedąc na Kafeterii około 10 minut pomarańczowe nicki (i nie tylko) zdążyły mnie opisać, założyć o mnie topik oraz skrytykować... Nie wiem czy stety czy niestety dla Was ale będę tu z nudów, ktoś kto miał taki etap w zyciu jak ja, ze nie mógł sie ruszyć praiwe nigdzie sam zapewne wie jak to jest i rozumie ze jedyną ucieczką od nudów jest Net... a, że Czat jest beznadziejny i są tam same zboki postanowiłam posiedziec tu :) Jestem Fabiola i jak narazie jestem pozytywne nastawiona do ludzi...nie próbujcie tego zmienic :) więc Witam, (ciekawe jak mnie przyjmiecie (*co gorsza bede na kafe prawie non stop) :* Buźki dla wszystkich, którzy są również do mnie nastawieni pozytywnie...(bo nie szukam tu konfliktów)

Gość Wsysnie cie tu
2 m-c wystarcza, zobaczysz.

Gość Nokia 5610
żalisz się czy chwalisz? 💤

"co gorsza bede na kafe prawie non stop" No to istnieje duże prawdopodobieństwo że po zakończeniu rehabilitacji, będziesz przez jakiś rok musiała uczęszczać do psychoanalityka ;)

Gość kdgs
uciekaj póki jeszcze możesz - wspomnisz kiedyś moje słowa....

najlepiej na luźne tematy jak nie chcesz się nudzić, a nie na jakieś "tysięczniki" :) w których gadają non stop prawie, że o tym samym ;)

Gość uwielbianyprzez ma
zalezy kogo wczesniej spotkalas w swoim zyciu

bazienka...:) no tak, na tysięcznikach idzie fajnie porozmawiać z ludźmi ale są to z reguly takie monotonne te rozmowy...wg mnie oczywiście ;) ja wole luźne topiki ;)

Poza tym w takie tysięczniki ciezko sie wbic komus obcemu >>>> Fabiola, jak obcy jest cool, to nie ma przeciwskazan :classic_cool:

każdy kto ma bystre oko zauważy, ze tam rzucił sie cień :P:P żelipapą..o co znowu chodzi ? :o