Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maccabraaaa

MAM TALENT kolejne eliminacje - SGM love

Polecane posty

Gość Maccabraaaa

Już niedługo będą wybierać do następnego etapu w MAM TALENT z ludzi, którzy w eliminacjach dostali trzykrotne TAK. Wiecie co boję się, że Kamil Bednarek nie zostanie przyjęty. A przecież ma tak piękny głos. Taki wspaniały chłopak. Miło posłuchać aż się lżej w serduchu robi. Mam oim zdaniem talent. Ale jeśli szanowne jury uzna tak samo jak to było z Popowska? Że nie potrzebuje programu, bo jest dobry i przyjmą jakiś nieudaczników. Oni mają dziwne pojęcie o Talentach jednych nie przyjmują, bo twierdzą, że sobie poradzą. Ale przecież to czy ktoś sobie poradzi czy nie nie skreśla komuś talentu. Albo nie przyjmują kogoś kto jako taki sukces już odniósł. SGM już odniosło sukces, ale malutki i taki program by mu bardzo pomógł. Zreszta chciałabym usłyszeń Bednarka jeszcze w wielu utworach, a program dałby mi taką możliwość. Jury z jednej strony odrzuca telenty, ktore im sie podobaja,ale tlumacza to tym, ze to nie program dla nich. A np. Ci co wygrali peirwszą edycje tez odnosieli sukces juz wczesniej, a mimo wszystko zostali przyjeci. Boję się, że Bednarka odrzucą. Popowska też była takim pewniakiem.. a jednak z niej zrezygnowali.

Gość Maccabraaaa
W ogóle czaję się na ich koncert jednak na razie grają trochę za daleko odm ojego miasta. Są tu inni fani Bednarka?