Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknyiuroczy

kobiety macie w domu lustra??

Polecane posty

Gość baba jak baba
więc nie udawajcie zszokowanych :P nie sądzę, żeby tu same finalistki miss polonia siedziały :P

Gość golciaa
pokazcie swoje mordy pryszczate a nie sie tylko nabijacie z innych:p

Gość golciaa
ja mam zamalowane czarna farba i nawet niewiem jak wygladam :);)

Gość golciaa
Levviatan -----musze przyznac ze ty jako jedyny wypowiadasz sie z kultura oceniajac jakas fotke

Gość pieknyiuroczy
ale ja sie nie nabijam...tylko majac kilka kg nadwagi inny stroj...inna poza..fryzura tez nie teges,makijaz moze jakis mat? no i moze lepiej byloby w sepii lub czarno biale:o czemu ludzie sami sobie krzywde robia?

Gość salamandrina
He, he, kiedy zobaczyłam temat, byłam pewna, że to kolejna słitaśna fotka spalonej plastikowej niuni, kiedy ujrzałam zdjęcie, myslałam, że to stary babsztyl, a to 26-latka:)

W fotoszopie, nawet z takiej fotki, graficy zrobiliby pokazówkę wprost na gazetową okładkę. Dziewczynie ze zdjęcia najwyraźniej nie zależało, by uwodzić społeczeństwo swoją buzią :P Trochę ten biuścik za bardzo się wylewa.... Ale za to rodzina sympatyczna. Bez zadęcia na pozerstwo :)

Gość boberek pędzelek
więcej fałd nie ma nawet jej mózg

Uroda swoją drogą, ale to zdjęcie jest po prostu niesmaczne. Eksponowanie wielkiego biustu na pierwszym planie nie dodaje jej seksapilu.

Gość taa niedobra pupa
Nno i co szokujacego w tym zdjeciu?

Gość eloszkaaaa
ale jestescie chooje nalewac sie z biednej laski a ty FABIOLA jak bys sie czula jakby ktos ci na jakims fou dupe obrabial zes solara w dodatku z nosem BABY JAGI:)

Gość taa niedobra pupa
No ma nadwage... i nic poza tym. Rysy naweet niezle, jest zadbana, makijaz mi sie podoba tez mimo ze z reeguly nie lubie. A zdjecie takie luzackie po prostu - nie pozuje w nim na modeelke.... Jakim debilem trzeba byc, zeby wstawiac tu zdjecia innych osob i sie z nich nabijac? to kompleks malego siusiaka?

Gość uhnui
no i co, lepiej wam jak sie troche posmiejecie z kogos? Pokazcie swoje mordy i dupy, posmiejemy sie jeszcze bardziej