Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemata moralnaa

Która gorsza?? lodziara czy dupodajka??

Polecane posty

Gość dylemata moralnaa

obie mają 21 lat. pierwsza: zrobila loda dwóm facetom w przeciągu półroku , nadal jest dziewicą druga: przespała sie z dwoma chłopakami, w przecągu roku, nadal jest dziewicą oralna

Gość wiem co sie dzieje z ostra
jedna warta drugiej:P

Gość Boratka
Bo jakby to był facet to ok. Po prostu sex uprawia bo chce a laska to lodziara albo dupodajka. CIEMNOGRÓD

Gość dylemata moralnaa
ta pierwsza zrobiła loda chłopakowi którego nie kochała, ta druga miała swoj pierwszy raz z facetem który ją tylko pociągał fizycznie... obie nastepnie mialy prawdziwe związki ... więc tylko 1 raz z byle kim , ale pozniej seks i seks oralny byl juz w związku

Gość Boratka
I co z tego. Obie dorosłe i same tego chcą. Jakieś beznadziejni umoralnianie kogoś na siłę to ma być? Z sexem mają czekać do śmierci czy do ślubu?

Gość dylemata moralnaa
no własnie wypowiedzi takiej ciemnoty jak espees pryszcz utwierdzają mnie w przekonaniu że warto sie przespac z byle kim bo faceci i tak mysla jak dewotki

Gość Boratka
Ja nigdy z byle kim nie byłam, ale nie oceniam dziewczyn uprawiających sex jak dziwki. A facetów robiących to samo jak supersamców. Każdemu sprawiedliwie:)

Nie oceniam takich kobiet, różnie to mogło wyglądać. Ważne że nie robią tego byle gdzie i byle z kim. Może znały tych mężczyzn dłuższy czas, nie wiem. Ja takich rzeczy nie robię. Ale jak już pisałam nie chcę oceniać.