Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejuuuuuuuuuuuuuuuuu

jak zakręcic włosy w domu bez wałków i papilotów?

Polecane posty

nie mam ani wałków ani papilotów, nie mogę teraz isc na zakupy a tak mnie naszło zeby zobie zakręcic łosy i zobaczyc jak będę wyglądac - czym można to zastąpic?

pergaminem lub papierem do pieczenia - skrecasz, na to zawijasz wlosy i koncowki wiazesz na supel - pamietam, ze jako nastolatce mam mi tak raz zrobila i wyszlo ok

podszywowi współczuję wyprostowanych włosów łonowych :P madz, bardzo dziękuję, wypróbuję :)

Gość ze zwyklej gazety
tez zrobisz papitoty

Gość cvxccvxcvvcxvv
jest łatwiejszy sposób:pochylasz głowęna dół,zwilżasz wodą i wgniatasz żel na zmianę roztrzepując włosy palcami od nasady i ugniatając od końcówek w kierunku głowy

Gość lisiamisianisia
na palce sobie zakręć

polka, wiem, ze to nie filmik, ale niech Ci tam, pomogłam ;) dzięki dziewczyny - gazet mam duzo to moze faktycznie od tego zacznę zeby pergaminu nie marnowac :) tylko popróbuję jakiej grubosci i długosci te wałki z gazet mają byc ten sposob z żelem tez kiedys wypróbuję - jak kupię zel, bo mam tylko mleczko jedwabne

Gość albo ja zapodam pomsł
Masz u długopisy lub ołówki i gumki recepturki? jesli tak to zawijasz włosy na ołówek i przyłapujesz z obu stron gumka końcówki ołówka. Albo stary i pierwotny sposób papilotów (kręciłam tak xxxx lat temu włosy na komunię) bierzesz targasz np kawałek jakiegoś płutna na paski o szerokości 2-3 cm długie na 15 cm i swoją droga targasz z gazety paski około 5 cm na 7 i tą gazete pośrodku paska z płótna owijasz i już:) kumasz?

Gość polka123456789
dziękujęjejuuuuuuuuu :*

kumam :) no to idę eksperymentowac, miłego dnia Wam życzę

Gość 5433089549568ke
a masz prostwnoce? wpisz sobei na youtube loki prostownica:p moim zdnaiem najladniejsze wcyhdozA:P