Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karakan2221

dzięki jakim ćwiczeniom najłatwiej schudnąć?

Polecane posty

Gość karakan2221

jestem na diecie, zmieniłam nawyki żywieniowe, ograniczyłam jedzenie ale zanim tak schudnę minie pewnie sporo czasu, chciałabym włączyć też ćwiczenia ale nie wiem jakie są najlepsze na schudnięcie. Nie stać mnie n pływalnię, siłownię itp. Jestem studentką, mieszkam w bloku, nie mam rowera ani nic. Co mi polecacie?

Gość dddfffbbbccc
Studentki są dobre w łóżku. Spróbuj poskakać na swoim chłopaku podczas seksu.

Gość karakan2221
kurcze tylko nie biegi...

Gość karakan2221
bo dostaję kolki po 2 metrach;)

Gość dzifny
to zwolnij i oddychaj gleboko wstrzymujac oddech przy wdechu z unoszeniem ramion i kuleniem sie przy wydechu, to minie, a w koncu przestanie cie lapac :p i nie jedz godzine przed bieganiem a jak pijesz to pojedynczymi lykami :p

Gość jak dostajesz kolki po 2
metrach to weź teraz stań na środku pokoju i zrób 30 przysiadów (tylko szybko). Jak też dostaniesz to już wiesz czemu "tyyyyyyyyylko nie tooooooooo ćwiczeeeeeeeeeniaaaaaaaa. Jaaaaaaa chceeeeeeeeeemmmmmmm schuuuuuuuddddddddnnnnnąąąąąććććććć aaaallleeeeee prostoooooooo...... buuuuuuuuuuuuuuuuu" :classic_cool: tak się nie da :P

Gość dzifny
no wlasnie :D a jak bedziesz regularnie biegac, to zadnej rygorystycznej diety nie bedziesz musiala trzymac, a i tak schudniesz szybciej niz siedziac na dupie :p

Gość karakan2221
a jakieś ćwiczenia w domu? na dworze zimno;)

Gość ja nie mogę biegać, bo mam
trądzik różowaty. Bo bieganiu rumień wypaliłby mi twarz i nie byłabym wstanie funkcjonować. Może jakieś mniej rozgrzewające ćwiczenia?

Gość zayebiscie sie czujaaaaaacazz
spaceryyyyyyyy :) takie 1,5 h -2 dziennie w miare szybkim tempem ja tygodniowo chudlam 1,5 - 2 kg chociaz jadlam 5-6 posilkow dziennie i spacerowalam no ale to zalezy ile wazysz bo ja wazylam ponad 100 i juz 13 kg mam za soba:D

Gość dzifny
w domu to potrzeba wiekszej determinacji, bo musisz sobie zarezerwowac tak z godzinke na wysilek i pilnowac sie caly czas, zeby cwiczyc z odpowiednia intensywnoscia... a skoro zwykle bieganie jest dla ciebie zbyt duzym poswieceniem, to juz widze jak potrafisz przez godzine ostro zasuwac w domu :p

Gość karakan2221
ja ważę 58kg, mam 160cm wzrostu

Gość dzifny
kolejna, ktora chce chudnac i cwiczyc bez przegrzewania sie? :D a nie chudlas POMIMO tych posilkow, a dzieki nim :p powinno sie jesc czesto wlasnie, wlasnie tak z 5 posilkow

Gość ja nie mogę biegać, bo mam
Wyobraź sobie, że trądzik różowaty to poważne schorzenie, przewlekłe i nieuleczane. Nie po to wydaje pieniądze na lasery, kremy, maści, lekarza by potem doprowadzić swoją twarz do stanu, po którym ty prześmiewco zapewne od razu popełniłbyś samobójstwo. Pytam o ćwiczenia, ponieważ przed chorobą uwielbiałam się ruszać, niestety od tego czasu nie mogę grać w koszykówkę, biegać czy pływać.

Ja 1,5 roku temu schudłam 13 kilo i tyle samo w pasie, ale... zaniedbałam się i moją cuuuudowną figurę możecie podziwiać na blogu. A jak się odchudzałam? dieta 1000 kcal plus ćwiczenia 20 min z płytą. W 1,5 miesiąca schudłam 13 kilo. Ale przez rok znów wróciłam do figury potwora:D Jeżeli nie lubisz biegać, rób marszobiegi...

Gość SUPER FIRMOWKI DLA CHLOPCA
bede wazya 49 kg-- marny ten twoj blog, jeden wpis? czy zle widze?

Gość dzifny
no to zostaje ci tylko yoga, pilates czego oczekujesz, ze cwiczac nie bedziesz sie grzac? a co do samobojstwa to mialbym lepsze powody, jak juz 🖐️

aaa takie buty;) no to gratuluje i zycze powodzenia i wytrwalosci:) a ta fotka to aktualna? jesli tak to nie jest tak zle;)

Gość doktor murek,
ciagle tylko czytam jak schudnać a w ciegla grube !! do jasnej ciasnej , nie zrec jak krowy i bedziecie szczuplutenke , czy w obozach zagłady były grubasy ? nie dlaczego ? no.... dla wybiegu o niezdrowosci dodam ze wielu zyło do póznego wieku , a niewielu zyje do dzis !

doktor mure ciebie dupa a nie doktor! czaesem za nadwage sa odpowiedzialne zachwiania hormonalne albo zla praca gruczołow dokrewnych- w takim przypadku mniej zrec nie pomaga! tu sa potrzebne leki!

Gość ale ziiiiimno
Wystarczy ruszyć pupsko od czekoladek i pochodzićna aerobik.

Jest takie ćwiczenie, nie wiem czy je prawidłowo opiszę, ale spróbuję. Klękasz na podłodze, siad na piętach. Unosisz biodra i przesiadasz się na lewą stronę z jednoczesnym skrętem tułowia w prawo. Wyprost, powtarzasz w drugą stronę. I powtarzasz. Na początek wystarczy 20. Podobno murowane na schudnięcie w biodrach, do tego wyrabia wdzięczność ruchów.

Gość Nanana25
Najlepsza na schudnięcie jest skakanka:) chudniesz ze wszystkiego:) ramion, nóg ,brzucha i na dodatek wyćwiczysz sobie koordynację ruchową:) możesz też wbiegać po schodach jak mieszkasz w bloku.

ja polecam orbirek, ćwiczysz całe ciało bez obciążania stawów. Schodzisz mokra. Pracuje Twoja kondycja i szybko lecą zbędne kg. Tylko, ze to na siłowni. Mówisz, ze nie masz kasy...ale nie orientowałaś się ile karnet kosztuje na siłownię? Może udałoby się wygospodarować jakieś pieniądze? Ja płacę miesięcznie 50 zł i ćwiczę ile chcę i kiedy chcę i nie tylko na orbim. Uważam, ze to nie dużo.

Gość Marchewass62
Hmmmm, wiele jest środków na odchudzanie, ale które są skuteczne? Nieliczne z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/