Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strepsils miód miód

pomocy! Na uczelni każą mi wziąż warunek!!!! Mimo iz w protokole nie ma mojej

Polecane posty

Gość strepsils miód miód

oceny z matematyki....! Profesor z tego co się dowiedziałam nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile. Miesiąc czasu się uczyłam, brałam korepetycje... mam do 17.10 przedłużoną sesję... dziś dzwonię i oytam, czy się dobili do profesora i co dalej? Oni mi na to że prawdopodobnie warunek. łzy mi stanęły z oczach. Z jakiej racji? Ja stawiłam się na egzaminie, napisałam ,zapłaciłam za egzamin, miesiąc czasu brałam korki a oni do mnie warunek??? To jest matematka... nie chcę tego ponownie przechodzić, te nerwy, te stresy... ja pierdolę

jest październik, idź do niego po zajęciach, sprawdźże plan. A jak jest na zdrowotnym albo naukowym to idź do sekretariatu i tam powinni się z nim skontaktować.

Gość strepsils miód miód
byłam w sekretariacie.... nie mogą się z nim skontaktować, nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile, nie przyszedł na konsultacje. Jestem załamana....

Gość strepsils miód miód
pierdolę, kurwa jakie jaja.... porażka

Nie ściemniaj. Wykładowca, kiedy jest na zdrowotnym, konferencji, etc. musi dać znać. Poza tym nie wmawiaj, że sam siedzi w pokoju. Ma swoich kolegów, których można zapytać. Ma zajęcia, na które musi wejść i z których musi wyjść, a do planu masz chyba dostęp. Chyba, że tak Cię unika, że aż oknem spierdala.

Gość strepsils miód miód
tak mi na uczelni powiedzieli, że nie odbiera telefonu, nie przyszedł na zajęcia. Sama pisałam maila do niego i bez odzewu, a zawsze odpisywał...

Gość strepsils miód miód
wszystkie głąby zdały, mam ochotę płakać, strasznie...

Gość strepsils miód miód
nie wiem, co robić. Pisać podanie do rektora, ale o co? Ja chcę mieć to za sobą, co innego gdybym dostała jakimś cudem dwa... pomarudziłabym, pomarudziłabym i ok. ale skoro nie ma oceny żadnej w protokole, bo profesor zapomniał wpisać, to za jakiej racji ja mam cierpiec i być poszkodowana?