Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kami11

Turbo chudniecie tylko dla naprawde puszustych dziewczynek

Polecane posty

Gość kami11

Zaczelam 2 dni temu Dukana do grudnia musze miec 30 kg mniej

Gość kami11
ktora z was hce dolaczycz?mowie powaznie tu hodzi o 30 kg ,nieboje sie tego poniewarz 7 lat temu schudlam w rowne 4 miesiace 40 kg!!!

Gość he he he dobre
szkoda ze nie 40 :) Do grudnia kupa czasu w sumie ...

mogłabyś mi powiedzieć na czym polega dieta Dukana?? ostatnio moja ciocia mi o niej opowiadała ale nie pamiętam dokładnie o co w niej chodzi

Gość kami11
powiem tak Dukana znacie!moja mama miala 123 kg a po 11 dniach 113!ja tesz to robie ale nie jak w dukanie rano jajko albo jogurt obiad 100g miesa!i koniec woda kawa itd!wiem ze niezdrowo ale gdybym miala do shudniecia 5 kg to bym tego nierobila! wiem ze to idzie bo tak jak jusz pisalam shudlam jusz raz 40 kg w 4 miesiace bez sportu!a co do skury niema problemu fakt skora byla miekka ale niewisiala!pamietajcie jedno kazda waga powyrzej 100 leci strasznie szybko w dul:)

Gość kami11
polega na tym jogurty jajka mieso i tak w kolko!oczywiscie sa tesz fazy 1,2,3.... ja poprostu do grudnia robie tak jak pisalam bez fazy!

Gość faktycznieee
wyjątkowo tępa rura :-0 :-0 :-0 w co drugim słowie mega byk..!! :-0 :-0 też nienawidze tego na forum. jak juz chcesz oświecać innych na jakikolwiek temat, to miej do nich troche szacunku i PISZ POPRAWNIE!!!! 🖐️

Gość skura i duł
najpierw przytyj w mózgu, potem sie odchudzaj :)

Gość hehennnnnnn
a nie wydaje wam sie, ze autorka specjalnie wali byki? Albo to jakas dysgrafia....

Gość xwqsdfew
Ja się przyłącze, ale powiem tak ważyłam 106 kg. teraz ważę 82,4 kg. Mam cel do świąt schudnąć do 73 kg. :)

Gość xwqsdfew
I jednak sądzę, że 30 kg to za dużo , żeby schudnąć do świąt? Schudłaś 40kg? I chcesz znowu schudnąć 30? Ja w kwietniu skończyłam dietę z wagą 86. Od nie dawna powróciłam dalej z tą samą wagą bez jojo. i dziś ważę 82,4. Jednak polecam Ci wolniej, a zdrowiej. Bo znów przytyjesz. Najesz się na święta i + 5kg gwarantowane. Sorry taka prawda.

Gość kami11
:):):)te dwie panie co tak pieknie sie wyslawiaja na moj temat:)dziewczyny ja wiem czemu jestescie takie wrazliwe!poprostu same jestescie tluste i nigdy niedariscie rady schudnac,no i dawno niedostaliscie wpylone porzadnie:):):)a jak myslicie co wiecej denerwuje innych moje byki,czy wasze pisanie gdzie co drogie slowo kurwa:)co wy babachlop czy jak!

Gość kami11
jeszcze jedno,to wy jestescie pewnie te DZAGI co sie pytali na Forum jak sie loda robi:)

Gość Jestes nie w porządku
A czemu znowu tyle przytyłaś? straszne to jojo w Twoim przypadku był

Gość kami11
po zakonczeniu diety zaszlam odrazu w ciaze!i sie zaczelo