Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A no tak bywa niekiedy

Dlaczego tak jest przyjete???

Polecane posty

Dlaczego tak jest przyjete że dział " Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" jest przeznaczony wrecz tylko dla kobiet, ?? Jestem ojcem czworga dzieci w roznym wieku, od wieku po 3 lata az po 14, matka tych dziecia i moja BYŁA "żona" daa nogi i sobie uciekla do irlandi do kochanka zostawiając swoje dzieci bez mrugmniecia oka, zniknela na stałe nie kontaktuje sie z nimi Wolałbym aby czytelnicy kafee nie przeznaczali tego działu tylko dla kobitek, fajnie by byo jesli by jakcys ojcowie niekidy sie tu powypowiadali Nawet Sam tytuł działu "Macierzyństwo" naprowadza mnie do myslenia że nie mam wstepu tutaj, bo w moim przypadku jest TACIERZYŃSTWO

Gość właśnie tak powinno być
Nie ma czegoś takiego, jak tacierzyństwo ewentualnie ojcostwo czyli rola ojca w wychowaniu i rozwoju dziecka/dzieci

Gość google nie parzy, nie gryzie
Po pierwsze nie tacierzyństwo a ojcostwo po drugie jest to "magazyn dla Kobiet", przynajniej tak jest w nagłówku ;)

Gość sdthsgvycgxrefd
super właśnie jakby był w końcu z nami jakiś tatuś. ZAPRASZAMY SERDECZNIE!!!!

No to co ribic/jak postepowac gdy na każdą moja prośbe (nie rozkaz czy rządanie) słysze od mojej 14 letniej córki "...ty jestes facet, a ja z facetami czyli dziadami i swiniami nie rozmawiam, zaden chłop nie bedzie mi rozkazywał itdd.." i tak ciagle w kólko, co sie do niej nie odezwe, ona podkresla swoja dominacje jako płec kobieca i wyzszosc ze z facetami nie wdaje sie w dyskusje i ja sobie moge mowic do syna , albo do kolegow z pracy I tak ciagle w kolko, rozmowa z nia ze jestem jej opikunem/ojcem jak groch o sciane, noi znowu zdarta plyta i jej filozofie gdzie facetow miejsce na ziemi Ludu, z mojej córy piekielna Diva sie robi

Gość mama sama w domu...
nie Diva raczej tylko chamka do ojca świnia, dziad to rzeczywiście córunia wychowana

Gość moze dlatego ze to babskie
forum?

Gość mama sama w domu...
ja nawet w wieku dojrzewania nie odważyłam się tak odezwać do któregoś z rodziców

Gość drgawka
A myślałeś, żeby jej powiedzieć, że ta "świnia i dziad" ją utrzymuje? Zabrałabym takiej pannie komputer, telefon i kieszonkowe. Ograniczyłabym też wyjścia. Bym jej pokazała, jaką świnią potrafię być - żeby później doceniła mnie taką, jaką jestem na codzień.

Ale najgorsze jest to ze ona wszystkich chłopakow tak zrownuje z ziemia W klasie z zadnym kolega nie utrzymuje nawet minimum kontaktow, jak przystalo na kolezanke z klasy, wogole gardzi nimi, obraza, wychowawczyni powiedziala mi ze z kolezankami ma dobry kontakt, nie ma co zarzucic, tamte kolezanki utrzymuja dobruy kontakt z kolegami w klasie tylko ona taka jest wrogo nastawiona Najgorzej jak facet wziął ja do odpowiedzi z histori, to powiedziala ze z miejsca moze sobie odpowiadac ale nie stanie koło niego , BO NIE!! i to jej było usprawiedliwienie bo nie chce stawac kolo niego, z imnymi orzedmiotami jak pani wezmie ja na srodek klasy to wyjdzie, a do niego wogole nie wyszła , była ostra kłotnia z nauczycielem i dostala pale i uwage Ma tylko jednego dobrego kolege, ciagle spedza z nim czas, ale ona zachowuje sie jak dominatora sado, kopie go, ciagle go bije, wrzeszcy, poniewiera, on to lubi, smieje sie, jak ostatnio widzialam jak on lezal u nas sobie na wersalce a ona go bila po glowie burzi i kopala , to jest chore, ona uwielbia mu bol zadwac, to nie ejst normalne Nie chce byc pruderyjny ale widząc ten obraz jej zachowania to od razu przeszla mi mysl ze jeszcze brakuje jej bacika i lateksu, masakra Chlopak fajny, ma 17 lat, bardzo spokojny, i mu wogole nie przeszkadza jak ona go traktuje, ale mi przeszkadza bo xzachowuje sie jak chora emocjonalnie, lecz tylko do niego noi nieraz brata rąbie w łeb,ale to kłótnie rodzenstwa to co innego

Gość moim zdaniem to jesteś
Mój mąż miał wczoraj podobne przemyślenia. Też się zastanawiał dlaczego on nie może pisać na tym forum :P Moze załóżcie sobie jakiś temat. Mąż chętnie się dołączy :P

nooo ładnie się odzywa do ojca... powinieneś jakies konsekwencje dla niej wyciągnąć. Bo jak tak dalej będzie, bedzie cie miała za śmiecia.

Dziwczynko czy tobie nigdy nie zdarza się nacisnąc inna literkę niz powinno??? Słyszałaś o takim czymś jak literówki?ja na klawiaturze moge sobie robic literowki, ale recznie pisze sie inaczej Nie chcesz, nie odpowiadaj, rozejrzyj się dookoła co sie dzieje z młodymi osobami, i zmienisz zdanie o provo Dzieją sie takie rzeczy, ale nie chcesz to nie wierz, narazie

Gość akrylik
nie martw sie wyrosnie z tego, ale musisz sie za nia wziac...

dziewczynko? dobre sobie, jestem dorosłą kobietą. Widać że to prowokacja! Tak, tak można zrobić literówkę ale nie zamiast e wcisnąć a jeżeli chodzi o płec.

Heleno!! Ona juz ma swzystkich męzczyzn za smieci, nie tylko mnie jako ojca, ale jak nauczyciela i zarówno sąsiada, wszyscy tacy sami dla niej

oj to ja tu widze tylko psychologa... albo lepiej psycholozke... lepiej żeby byla kobietą. Wiesz później będzie jej ciężko zbudowac normalne relacje z facetem... No chyba że to provo... a tak nawiasam mówiąc to gdyby nie jej wiek (14 lat to jeszcze dziecko) to mogłabym powiedziec że masz w domu domiene a ten jej kolega to jej niewolnik :) tak to się niewinne zaczyna a skończy się na lateksie, pejczach i BSM...

Gość alka34
A ja się dziwie dlaczego tak atakujecie tego ojca .Facet który został z 4 dzieci sam bez" kobiecej' ręki,chce się poradzić kobiet co ma zrobić z córką a zostaje skrytykowany.Ja sama mając 4 dzieci bym miała problem. Tato czworga dzieci żaden ze mnie psycholog ale uważam że to okres dojrzewania i brak jej matki -kobiety (z ojcem o kobiecych sprawach ciężko porozmawiać ) dlatego buntuje się chce zwrócić uwagę.Może rozmowa z psychologiem szkolnym albo z babcią coś pomoże.

Bo to jest forum dla kobiet - cała kafeteria. I tylko mężczyźni - cioty tutaj siedzą :P Poszukaj sobie forum dla obu płci :P

Nie wiem czy tylko i wyłacznie ta strona jest dla kobiet, czy tez nie, ja szukałem porad poprzez wyszukiwarke google, wyswietliła mi portal kafe, wiec skorzystałem i napisałem o swoi problemie Zirytowało mnie to ze pare osob zarzuciło mi provo, wy kobiety jak piszecie o swoim problemach to juz napewno nie jest prowo co nie?? a jak jako męzczyzna poprosiłem o rady, a zwlaszcza w sprawie corki, to juz jest cos nie tak Nie wsadzajcie męzczyzn do jednego wora, bo w tym wypadku to przypomina mi zachowanie córki, czyli płec żeńska razem z soba, a płec męska OUT Dobra drogie Panie, jak jest to furum dla was, to ja nie bede wam wchodził z buciorami prosząc o porade i tłumaczył sie jak głupi czy to prawda czy tez nie Ale dziekuje za powyzsze odpowiedzi i porady osobom,które starały sie byc pomocne

Gość slekkell
i to z taką szmatką masz aż 4 dzieci, ja się zapieprze, jak niektórym ludziom łatwo przychodzi robienie dzieci.

Gość holahoalahola
Może Paskopiryna przemówi przez duspko do rozumu???? haahhha Jka dzieczynka zachowuje sie jak niegrzeczna dziewczynka to trzeba ja wyprostowac, problem w tym ze nastolatka juz tak łatwo nie da sobie wtłuc, a przywiązanie to raczej takie "barbarzynskie" Nie no zartuje w tym momencie,pokaz jej surowosc, ze cie to nie bawi, drazni cie to bardzo i ukarz ja za to szlabanem

Gość nie radziłabymmmmm
no ale jak ona taka to może pójść do opieki itp. instytucji i powiedzieć, że ojciec ją molestuje, bije itp. dopiero może dopieprzyć ojcu, a z tego widać, że w tym domu to już mają genetycznie zakodowane, ze nikt się nie liczy, no bo jak matka narodziła tyle dzieci i zostawiła je bo ma innego wacka, to córcia może też taka być